Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ktoś może mi powiedzieć co mi jest
-
- Nowy Użytkownik
Siemka mam takie pytanie. Ogólnie zajmuje się muzyką i chciałbym zaistnieć na szerszą skalę więc kiedyś na tiktok'u znalazłem filmiki dotyczące manifestacji i metod manifestacji, prawa przyciągania itp. No i zrobiłem jedną metodę która się nazywa "2 cup method" metoda 2 kubków i polega na tym, że bierzemy dwa kubki albo szklanki wlewamy wodę do połowy albo ile tam chcemy do jednego kubka/szklanki a drugi/drugą zostawiamy pustą. naklejamy na oba kubki/szklanki kartki - na jednej kartce piszemy moja obecna rzeczywistość i to co mamy a na drugim (pustym) kubku naklejamy kartkę i piszemy "moja nowa rzeczywistość" i wpisujemy tam co bysmy chcieli mieć lub osiągnąc - chwile wizualizujemy i przelewamy wodę z kubka z kartką "moja obecna rzeczywistosc" do kubka z kartką "moja nowa rzeczywistość i wypijamy. Ja to zrobiłem ale , że zawsze jestem ciekawski to zaczalem wyszukiwac w necie i na tiktoku czy to aby na pewno jest bezpieczne no i trafiłem na DOSŁOWNIE JEDNEGO tiktoka gdzie dziewczyna mówi, że ona więcej tego nie zrobi bo to jej coś namieszało i jej przeszłośc się zmienila itp - i gdy to uslyszałem dostałem mega ataku paniki, że coś zepsułem, że coś spartoliłem, że to było złe itp itd i od tamtej pory już będzie zaraz 8 miesięcy jak mnie trzyma (chyba to jest derealizacja i depersonalizacja plus myśli lękowe) myślicie, że mogłem tym sobie zepsuć mózg albo wywołać u siebie jakiś efekt placebo/nocebo? Jest to męczące, że już tak długo to trwa
-
- Zarejestrowany Użytkownik
To są bzdury. Zadne wypicie kubka nie zmieni Twojej przyszłości ani przeszłości. Jedyna osoba która ma wpływ na Twoje życie jesteś Ty. Przestań nadawać tej magii moc, a Twój problem zniknie