Od jakiegoś czasu mam bóle głowy z lewej strony szczególnie przy skroni ma czy miał ktoś też tak ?
czy to od nerwicy?
czemu akurat lewa strona ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
ma ktoś bóle głowy ale tylko z lewej strony ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
No ja kiedys mialam reke zdretwiala az do szyi caaaaly dzien. Dodam, ze lewa. Czyli tak....nie skupilam sie na tym ze zawalu pewno dostane i przeszlp. Nerwa sprawdza.......zalezy jak sie podchodzi do objawów
Nigdy nie pozbędziemy się tego o czym nie mówimy.
Just because it burns, doesn't mean you're gonna die

- Nerwowy
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
To może być objaw stresu / nerwicy, mogłeś też źle spać, może masz krzywy kręgosłup.
"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
“Nie mogę się lękać. Strach zabija umysł. Strach jest małą śmiercią, która niesie ze sobą całkowite unicestwienie. Stawię mu czoło. Pozwolę, aby zalał mnie i przelał się przeze mnie, a kiedy odpłynie, obrócę oko swej jaźni i spojrzę na jego drogę. Tam, gdzie przeszedł strach, nie będzie już nic. Zostanę tylko ja.” Frank Herbert, Diuna
- debra.morgan
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
przyczyn moze byc wiele - migrena, stres (w naszym przypadku wiadomo) pytanie - czy mija w sytuacji relaksu? ja tak mam od stresu i braku wody, zlego spania. nie ma sensu sie nakręcać.
-
Prawdopodobnie po to bys to rozkminial. Tu chodzi o zwrocenie uwagi. O lęk i zastanawianoe sie.....
Nigdy nie pozbędziemy się tego o czym nie mówimy.

- Celine Marie
Ja mam tylko z prawej od lat,nie wiem czemu akurat oko (za okiem) ,skroń,w ogóle prawa strona mnie ciśnie, a nie cała głowa czy lewa stron ale faktycznie tak jak u Cb tylko jedna strona daje czadu
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
- Celine Marie
No z innymi piekielnymi objawami zmarnowało mi 4,5 roku życia to w sumie nie takie nic

"Już nie pamiętam prawie
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej