Hej, zamieszczam link gdzie można pobrać książkę (ang), którą wrzuciłam do sieci. Mnie bardzo pomogła, warto przeczytać!
http://hostuje.net/file.php?id=8d7dd029 ... ad7031d531
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Książka dla cierpiących na ROCD !!
- BruceWayne
- Odważny i aktywny forumowicz
Oleander - DZIĘKUJĘ BARDZO! <3
- oleander
- Zarejestrowany Użytkownik
Bardzo proszę 
Wiem jakie rocd jest paskudne, a ta książka już nie raz wyrwała mnie z załamania. Daj znać jakie będą Twoje odczucia po przeczytaniu, jestem ciekawa

Wiem jakie rocd jest paskudne, a ta książka już nie raz wyrwała mnie z załamania. Daj znać jakie będą Twoje odczucia po przeczytaniu, jestem ciekawa

Śmierć nie jest smutna. Smutne jest to, że większość ludzi wcale nie żyje.
Umysł to tylko narząd, reaguje na wszystko.
Umysł to tylko narząd, reaguje na wszystko.
- BruceWayne
- Odważny i aktywny forumowicz
Na razie 1/4 - wrażenia pozytywne. W sumie na razie wszystko pokrywa się z tym, co pisał Zordon.
Ale wiedzy nigdy za wiele! Przynosi to ukojenie, wiedząc, że to co nas dotyka jest konkretnym mechanizmem.
Fajnie opisane jak myśl/emocja podróżuje przez nasze '3 mózgi'.
Oleander a może napisz jak idą Twoje zmagania z rocd? Może już jesteś na finiszu?
Ale wiedzy nigdy za wiele! Przynosi to ukojenie, wiedząc, że to co nas dotyka jest konkretnym mechanizmem.
Fajnie opisane jak myśl/emocja podróżuje przez nasze '3 mózgi'.
Oleander a może napisz jak idą Twoje zmagania z rocd? Może już jesteś na finiszu?