I jak sie czujecie teraz? Ja od pewnego czasu czuje taki dziwny ucisk, oslabienie w nogach. Bylem wlasnie na drugim masazu dzis, i jestem padniety jutro wam powiem czy warto. Moze to jakis problem z krazeniem? Odezwijcie sie, lub ktokolwiek kto tez sie z tym babrał
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Krok w tył? Słabość mięśni.
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
-
- Zarejestrowany Użytkownik
u mnie bardzo ok teraz.ani drżen nie mam ani slabosci miesni.pewnie to zasluga pregabaliny
Mistrz 2021 (L)
-
Haha, czyli jak psycholog mówi mi (i wszyscy dookoła) że nic mi nie jest, a ja czuje sie okropnie to znaczy że mają racje z tym cholerstwem.sebastian86 pisze: ↑28 kwietnia 2017, o 20:16u mnie bardzo ok teraz.ani drżen nie mam ani slabosci miesni.pewnie to zasluga pregabaliny
U mnie jest tak ze jak zaczne myslec o czym innym to troche ustepuje.. wrazie czego będę się odzywał. Długo przyjmowałeś lek? Byłeś z tym u lekarza? Co Ci powiedział?
- różyczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja tak miałam także. Różne odczucia tego typu, nadal bywają. Z doświadczenia wiem też, że jak na jakimś objawie się skupisz to automatycznie dostrzegasz do 100x mocniej i wydaje Ci się, że jest non stop.
A jak dochodzą do tego obawy, że coś jest nie tak to już w ogóle łatwo się nakręcić
Nie panikowałabym, zwłaszcza ze wiele objawów może być napięciowych w nerwicy.
A jak dochodzą do tego obawy, że coś jest nie tak to już w ogóle łatwo się nakręcić

Gdybyśmy traktowali innych tak, jak traktujemy siebie samych - poszlibyśmy do więzienia.
-
Dajesz juz sobie z tym rade na codzień? ja właśnie przewoziłem drewno do komina taczką, i momentalnie o tym zapominałem. Więc chyba nie ma powodu do panikowania ;Dróżyczka pisze: ↑29 kwietnia 2017, o 14:30Ja tak miałam także. Różne odczucia tego typu, nadal bywają. Z doświadczenia wiem też, że jak na jakimś objawie się skupisz to automatycznie dostrzegasz do 100x mocniej i wydaje Ci się, że jest non stop.
A jak dochodzą do tego obawy, że coś jest nie tak to już w ogóle łatwo się nakręcićNie panikowałabym, zwłaszcza ze wiele objawów może być napięciowych w nerwicy.
- różyczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Czy daje sobie radę... różne objawy u mnie "skaczą", że tak powiem. Nie umiem obiektywnie powiedzieć na ile są one prawdziwe. Wiem, że jak sie skupiam na czymś, to bardzo łatwo się nakręcam.
Gdybyśmy traktowali innych tak, jak traktujemy siebie samych - poszlibyśmy do więzienia.
-
lek przyjmuje od poltora miesiaca jakos.u lekarzy bylem z tym wiele razy
Mistrz 2021 (L)
-
Kto Ci to przepisal, psychiatra?sebastian86 pisze: ↑3 maja 2017, o 17:03lek przyjmuje od poltora miesiaca jakos.u lekarzy bylem z tym wiele razy
- Raistlin
Witam. Mnie pomagają masaże głębokie, które można wykonać bez wizyt u fizjoterapeuty. Potrzebne przedmioty to na przykład piłka do golfa lub krykieta, dobre są też rolery choćby z rury pcv do rozbijania mięśni. Najlepiej poszukać sobie filmów instruktażowych o automasażu na internecie. Są też niezłe pozycje książkowe w tym temacie. Mnie wystarcza 20 min dziennie.
-
od psychiatry
Mistrz 2021 (L)
-
wiem wiem o co chodzi, zaczynam to robic. Mi tez pomaga osobiscie bombardowanie tych miesni dlugim spacerem np. takim 7 kmRaistlin pisze: ↑8 maja 2017, o 22:06Witam. Mnie pomagają masaże głębokie, które można wykonać bez wizyt u fizjoterapeuty. Potrzebne przedmioty to na przykład piłka do golfa lub krykieta, dobre są też rolery choćby z rury pcv do rozbijania mięśni. Najlepiej poszukać sobie filmów instruktażowych o automasażu na internecie. Są też niezłe pozycje książkowe w tym temacie. Mnie wystarcza 20 min dziennie.
- Raistlin
Polecam rowniez tasme ktora nazywa sie voodoo floss band plus filmiki jak jej uzywac. Jezeli chodzi o konczyny dolne i gorne czyni ona cuda w moim wypadku, mozliwe ze i wam pomoze przy napietych i dretwiejacych miesniach.