Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Koreańska pielęgnacja twarzy

Pogaduchy, w dwóch słowach - DOWOLNY TEMAT:)
ODPOWIEDZ
Ardalika
Nowy Użytkownik

12 listopada 2025, o 14:44

Czy możecie polcić dobre kossmetyki koreańsskie do twarzy?
Co sprawdzi się najlepiej przy skórze trądzikowej?
zelie
Zarejestrowany Użytkownik

13 listopada 2025, o 10:24

A ja używam kosmetyki na prawdę różne. Nie patrzę na markę ale na skład i na czego aktualnie potrzeba mojej skórze. Każda z nas jest inna i każda skóra jest inna. Najlepiej jest zrobić diagnostykę skóry i dobrać indywidualną pielęgnację biorąc pod uwagę zapotrzebowanie skóry i skladniki które zaspokoją to zapotrzebowanie. Od czasu do czasu robię też zabiegi ale nieinwazyjne. Masuję też skórę. Mam 45 lat. Nie maluję się. Jedynie rzęsy delikatnie maluję tuszem i to wszystko. Kiedyś walczyłam z bardzo silnym trądzikiem ale poradziłam sobie z nim. Potem z racji wieku przyszedł czas na pielęgnację przeciwstarzeniową. No i wyszło tak że pielegnacja skór problematycznych i starzejących się stała się jedną z moich pasji.
Co do kosmetyków koreańskie to owszem, niektóre używam. Jednak te kosmetyki są (z tego co obserwuję) bardzo ale to bardzo mało popularne u nas. Tylko dobieram je pod względem wymagań skóry, a nie że całą serię tak bo by wypadało. Warto jest zerknąć sobie na koreańskie kremy na stronie https://dbajnik.pl/kremy-do-twarzy/24 Znajdziesz wiele dobrych marek.
ODPOWIEDZ