Szło już całkiem nieźle w życiu dopóki nie postanowiłam popytać chata gpt o to czy kompulsje mentalne mogą stać się realne.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kompulsje mentalne
-
AgnieszkaM
- Zarejestrowany Użytkownik
Cześć!
Szło już całkiem nieźle w życiu dopóki nie postanowiłam popytać chata gpt o to czy kompulsje mentalne mogą stać się realne.
Wtedy pojawiło się tam stwierdzenie, że jeżeli ocd występuje z zaburzeniem impulsywności to różnie to bywa. To nakręciło spiralę lęku, że może ja to mam. I teraz wszystkie moje wyobrażenia kompulsywne, które mnie przerażały zrobię w realu, bo się nie pohamuje. Mam nerwicę ocd seksualne, dużo dziwnych myśli, kompulsji mentalnych itp. niby hamuje się już 5 lat, ale jednak teraz nie ufam, że to tylko ocd o nic się w realu nie stanie.