Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Kompleks małego biustu
-
- Nowy Użytkownik
Od zawsze mam na tym punkcie bardzo duży kompleks. Mam bardzo małe piersi , które dodatkowo po ciąży obwisły. Totalnie straciły jędrność . Operacji się trochę boję i nie mam za bardzo pieniędzy. Chciałaym sie dowiedzieć czy ktoś z Was próbował kiedyś może nieoperacyjnych sposobów na powiekszanie biustu.. Tabletek albo kremów. Czy coś okazało się chociaż w niewielkim stopniu skuteczne ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zależy ile chcesz powiększyć. Jeśli z rozmiaru A do rozmiaru D to na pewno nie ma szans.... Za to myślę,,że spokojnie można otrzymać powiększenie na poziomie jednego rozmiaru oraz ujędrnienie. Na ujędrnienie proponuje kupić sobie jakiś dobry krem w drogerii. A na powiększenie polecana jest kuracja tabletkami Perfectbust
-
- Nowy Użytkownik
Oj o takim powiększeniu to ja nawet nie marzę. Ale aby chociaż troszkę się udało. Chyba gdiześ czytałam o tych tabletkach ale nigdy jeszcze nie miałam okazji aby spróbować. Czy sama brałaś? Czy wystąpiło u Ciebie jakieś powiększenie ?
-
- Nowy Użytkownik
Kiedyś oglądałam program o masażu piersi. Niestety nie pamiętam na czym polegał....może doszukasz się tego...
No i są jeszcze szczęściary(?) którym piersi rosną od zażywania tabletek anty, ale to już zalezy od tego jaką formę zabezpieczenia się używa - ofcors
No i są jeszcze szczęściary(?) którym piersi rosną od zażywania tabletek anty, ale to już zalezy od tego jaką formę zabezpieczenia się używa - ofcors

-
Ja jak brałam tabletki antykoncepcyjne to urosłam od nich cała
Tak więc podziałały nie tylko na biust 
Tabletki Perfect Bust bierzesz 3 miesiace. Musisz brać regularnie aby był efekt. Czasami dziewczyny biorą w kratkę a potem narzekają,że nie ma żadnego efektu. Ja byłam bardzo zadowolona. W 1 miesiącu było ujędrnienie, w 3 natomiast widoczne było już znaczne powiększenie.

Tabletki Perfect Bust bierzesz 3 miesiace. Musisz brać regularnie aby był efekt. Czasami dziewczyny biorą w kratkę a potem narzekają,że nie ma żadnego efektu. Ja byłam bardzo zadowolona. W 1 miesiącu było ujędrnienie, w 3 natomiast widoczne było już znaczne powiększenie.
-
Ja zamawiałam w sklepie w sieci Powiem Ci,że jest tego sporo. Wystarczy jak wpiszesz sobie nazwę Perfect Bust w wyszukiwarkę i powinna Ci wyskoczyć lista sklepów, w których to dostaniesz. Warto jest sobie porównać ceny bo jednak mogą być bardzo różne. No i nie opłaca sie kupować pojedynczych opakowań bo wychodzi trochę drogo ale po prostu kupić jeden większy komplet na cała kurację.
Chyba widziałam je również gdzieś na allegro ale osobiście nie mam zaufania do aukcji tak więc wolałam sklep.
Chyba widziałam je również gdzieś na allegro ale osobiście nie mam zaufania do aukcji tak więc wolałam sklep.