Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciężkie życie młodego chłopaka
-
- Zbanowany
Witajcie. Mam nadzieje ze trafiłem na dobre miejsce od kilku miesięcy mam diagnozę nerwicy lekowej uczy na waszą pomoc
-
- Zbanowany
Z tego co wiem to nie jest choroba
myślę że damy rade 

-
- Zbanowany
mi lekarz mowil, ze nerwice mam na pewno ale przy moich objawach nie wyklucza rowniez innych chorob ktore przy okazji objawiaja sie nerwica, niedlugo musze powotrzyc rezonans ktory robilam rok temu, bo lekarz obawia sie ze moge miec poczatki stwardnienia
-
- Zbanowany
Tez tak słyszałem ostatnio . Przyjmujesz jakieś leki ?
-
- Zbanowany
bralam przez ok rok zooloft, objawy w postaci depresji i natretnych mysli (ze np. nie kocham chlopaka, albo zrobie krzywde ojcu) zmalaly, natomiast zawroty glowy, dretwienie skory i problemy z oczami nawet sie pogorszyly. zaluje ze zaczelam stosowac leki psychotropowe bo po nich zmnijeszylo mi sie lipido i dlatego zostawil mnie chlopak, ktory w dodatku zdradzil mnie z moja przyjaciolka
-
- Zbanowany
To widzę ze mamy podobnie bardzo
u mnie bardzo somatyka dokucza

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie czytajcie o chorobach. Bedziecie czytac dluzej nerwica bedzie Was trzemac.
Bylem juz samobojca, mordercą, schizofrenikiem, chadowcem, gejem, ksiedzem, utracilem sens swojego zycia, mialem raka w tylku I w mozgu, nie kochalem swojej dziewczyny I ona nie kochala mnie, potrzebowalem akceptacji, a teraz mam to wszystko w dupie. :)
-
- Zbanowany
Nie przejmuj się tym zrób MRI głowy i wszystko się wyjaśni
-
- Zbanowany
To rezonans magnetyczny 

-
- Zbanowany
Nie ma czego
a moim zdaniem nie potrzebnie go powtarzasz skoro rok temu było wszystko ok