Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jeszcze jedno pytanie o węzły chłonne
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, piszę jeszcze raz bo te cholerne węzły mnie wykończą któregoś dnia. Jeden powiększony pod brodą i 2 trochę niżej żuchwy oraz jeden po drugiej stronie szyi ale już od 4 lat i nic z nim się nie dzieje. Te pod brodą i żuchwą- byłam u lekarza, powiedział żeby się nie martwić, zrobiłam kilka dni temu badania krwi morfologia z rozmazem, OB, ALT AST i wszystkie w normie, mam jeszczze 5 maja usg tych węzłów dla spokoju. Ale denerwuje mnie to, że one raz są większe raz mniejsze np. ostatnio po badaniach uspokoiłam się trocję i macałam je bardzo rzadko i wtedy były małe i płaskie a wczoraj coś mi znowu odwaliło i macałam je dosłownie calutki dzień i dziś budzę się a one znowu są większe... Czy to ciągłe macanie ma jakiś związek z tym, że one tak się zmieniają? Miał tak ktoś? Oszaleję z tym...
- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Nie wiem jaki jest powód powiększonych węzłów u ciebie ale skoro badania wychodzą Spoko i lekarz twierdzi ze nie ma się co spinać to tak musisz postapic ..odpuścić poprostu bo Cie to nadzwyczajniej meczy . Sam fakt twojego problemu to jedna kwestia który w jakiś sposób da się rozwiązać lub nie a ludzie żyją z większymi problemami i Dają radę nie żyjac swoimi niedoskonałościami każdego dnia . Druga sprawa to lękowa Postawa a inaczej świadome lękowe nakręcanie a mianowicie jeśli w tym stanie zaczynasz się dotykać i kontrolować te węzły to umysl zaburzony będzie Ci dawać takie poczucie ze coś z nimi jest nie tak nawet jeśli nie są wcale powiększone ale twoja lękowa Uwaga będzie tak na tym skupiona ze mało tego ze nie będą powiększone to zaraz mogą do ciebie przemówić..hahah...pozdrawiamlalala pisze: ↑25 kwietnia 2021, o 12:08Witam, piszę jeszcze raz bo te cholerne węzły mnie wykończą któregoś dnia. Jeden powiększony pod brodą i 2 trochę niżej żuchwy oraz jeden po drugiej stronie szyi ale już od 4 lat i nic z nim się nie dzieje. Te pod brodą i żuchwą- byłam u lekarza, powiedział żeby się nie martwić, zrobiłam kilka dni temu badania krwi morfologia z rozmazem, OB, ALT AST i wszystkie w normie, mam jeszczze 5 maja usg tych węzłów dla spokoju. Ale denerwuje mnie to, że one raz są większe raz mniejsze np. ostatnio po badaniach uspokoiłam się trocję i macałam je bardzo rzadko i wtedy były małe i płaskie a wczoraj coś mi znowu odwaliło i macałam je dosłownie calutki dzień i dziś budzę się a one znowu są większe... Czy to ciągłe macanie ma jakiś związek z tym, że one tak się zmieniają? Miał tak ktoś? Oszaleję z tym...
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
https://youtu.be/M6wRnouGZFQ
I nie, nie żartuję." -

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja też nie wiem jaki jest powód ich powiększenia i ile one tam są, wyczułam je przez przypadek przy okazji wkręcania sobie wcześniej innej chorobyMaciej Bizoń pisze: ↑25 kwietnia 2021, o 12:25Nie wiem jaki jest powód powiększonych węzłów u ciebie ale skoro badania wychodzą Spoko i lekarz twierdzi ze nie ma się co spinać to tak musisz postapic ..odpuścić poprostu bo Cie to nadzwyczajniej meczy . Sam fakt twojego problemu to jedna kwestia który w jakiś sposób da się rozwiązać lub nie a ludzie żyją z większymi problemami i Dają radę nie żyjac swoimi niedoskonałościami każdego dnia . Druga sprawa to lękowa Postawa a inaczej świadome lękowe nakręcanie a mianowicie jeśli w tym stanie zaczynasz się dotykać i kontrolować te węzły to umysl zaburzony będzie Ci dawać takie poczucie ze coś z nimi jest nie tak nawet jeśli nie są wcale powiększone ale twoja lękowa Uwaga będzie tak na tym skupiona ze mało tego ze nie będą powiększone to zaraz mogą do ciebie przemówić..hahah...pozdrawiamlalala pisze: ↑25 kwietnia 2021, o 12:08Witam, piszę jeszcze raz bo te cholerne węzły mnie wykończą któregoś dnia. Jeden powiększony pod brodą i 2 trochę niżej żuchwy oraz jeden po drugiej stronie szyi ale już od 4 lat i nic z nim się nie dzieje. Te pod brodą i żuchwą- byłam u lekarza, powiedział żeby się nie martwić, zrobiłam kilka dni temu badania krwi morfologia z rozmazem, OB, ALT AST i wszystkie w normie, mam jeszczze 5 maja usg tych węzłów dla spokoju. Ale denerwuje mnie to, że one raz są większe raz mniejsze np. ostatnio po badaniach uspokoiłam się trocję i macałam je bardzo rzadko i wtedy były małe i płaskie a wczoraj coś mi znowu odwaliło i macałam je dosłownie calutki dzień i dziś budzę się a one znowu są większe... Czy to ciągłe macanie ma jakiś związek z tym, że one tak się zmieniają? Miał tak ktoś? Oszaleję z tym...

- Maciej Bizoń
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Chce Ci przekazać ze zabardzo skupiasz uwagę swoja w dodatku lękowa na tym Motywie . Odpusc , olej a będziesz zdrowsza .lalala pisze: ↑25 kwietnia 2021, o 12:30Ja też nie wiem jaki jest powód ich powiększenia i ile one tam są, wyczułam je przez przypadek przy okazji wkręcania sobie wcześniej innej chorobyMaciej Bizoń pisze: ↑25 kwietnia 2021, o 12:25Nie wiem jaki jest powód powiększonych węzłów u ciebie ale skoro badania wychodzą Spoko i lekarz twierdzi ze nie ma się co spinać to tak musisz postapic ..odpuścić poprostu bo Cie to nadzwyczajniej meczy . Sam fakt twojego problemu to jedna kwestia który w jakiś sposób da się rozwiązać lub nie a ludzie żyją z większymi problemami i Dają radę nie żyjac swoimi niedoskonałościami każdego dnia . Druga sprawa to lękowa Postawa a inaczej świadome lękowe nakręcanie a mianowicie jeśli w tym stanie zaczynasz się dotykać i kontrolować te węzły to umysl zaburzony będzie Ci dawać takie poczucie ze coś z nimi jest nie tak nawet jeśli nie są wcale powiększone ale twoja lękowa Uwaga będzie tak na tym skupiona ze mało tego ze nie będą powiększone to zaraz mogą do ciebie przemówić..hahah...pozdrawiamlalala pisze: ↑25 kwietnia 2021, o 12:08Witam, piszę jeszcze raz bo te cholerne węzły mnie wykończą któregoś dnia. Jeden powiększony pod brodą i 2 trochę niżej żuchwy oraz jeden po drugiej stronie szyi ale już od 4 lat i nic z nim się nie dzieje. Te pod brodą i żuchwą- byłam u lekarza, powiedział żeby się nie martwić, zrobiłam kilka dni temu badania krwi morfologia z rozmazem, OB, ALT AST i wszystkie w normie, mam jeszczze 5 maja usg tych węzłów dla spokoju. Ale denerwuje mnie to, że one raz są większe raz mniejsze np. ostatnio po badaniach uspokoiłam się trocję i macałam je bardzo rzadko i wtedy były małe i płaskie a wczoraj coś mi znowu odwaliło i macałam je dosłownie calutki dzień i dziś budzę się a one znowu są większe... Czy to ciągłe macanie ma jakiś związek z tym, że one tak się zmieniają? Miał tak ktoś? Oszaleję z tym...![]()
"Gotowy byłem iść do ubikacji, nasikać sobie na ręce, poczekac az wyschnie i chodzić z tym dwa dni.
I nie, nie żartuję." -
- ten cytat ma tylko Pokazać jaka determinacja powinna występować przy wyjściu z Zaburzenia . ( a przy okazji mnie rozbawiło ) https://www.youtube.com/watch?v=_f5hkHv ... e=youtu.be
I nie, nie żartuję." -