Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Myślałam, że już jest git

Miejsce na pytania oraz uwagi dotyczące samego forum jak i funkcjonowania wśród jego społeczności.
Tutaj możesz także uzyskać dostęp do czata - *zobacz
ODPOWIEDZ
magdalenaaaaa356
Zarejestrowany Użytkownik

1 października 2024, o 07:42

Cześć,

Kurczę myślałam, że już jest git i że będę mogła pochwalić się, że już mam to za sobą, ale niestety nie.
Znajoma zaprosiła Nas do siebie do obcego kraju, nie widziałyśmy się długo i kontakt ostatnio był rzadki, ale pomyślałam czemu nie, dzieci zobaczą inny kraj będzie przygoda. No i przylecieliśmy, lot był ok, chociaż bałam się i latać nie lubię, ale mówiłam go tylko myśli lecimy. Dodam, że jej męża widziałam raz przez krótki czas wcześniej. Okazał się specyficznym człowiekiem. Ma swoje czapy jak każdy, a moja głowa zaczęła wymyślać, że on nam coś zrobi, że nie znam go, po co tu przylecieliśmy, nie czuję się bezpieczna, a koleś nie zrobił nic żebym tak czuła, trochę posprzecza się z moją koleżanką ale to o ich sprawy. Ma taki problem, że nie umie ludziom zaufać, wydaje mi się, że większość chce zrobić mi krzywdę albo mojej rodzinie. Kurczę no ludzie zaprosili Nas do siebie do Londynu, oprowadzają itd… a moja głowa wymyśla, że facet jest dziwny i coś odpali, że może w rzeczach nam grzebie, że coś się stanie no masakra. Na wycieczce to samo nie czuję się komfortowo w mieście tutaj, wydaje mi się, że coś się stanie, że ktoś coś nam zrobi. Nie umie przez to spać. Do tego obudził się stary lek, przecięłam się nożem kuchennym krojąc tu pieczywo i od razu myśl, a może ktoś się tym przeciął ze znajomych i są chorzy i teraz ja będę. Już długo było ok, a to jakoś ciężko mi ogarnąć.
Ehhhhh…….. :(
Dobro23
Zarejestrowany Użytkownik

9 października 2024, o 19:29

Na spokojnie, to tylko głowa wariuje - wyśmiać to - chopć to nie łątwe
ODPOWIEDZ