Jak w temacie - Jak widzicie/odczuwacie rzeczywistość
dla mnie to taki stan jak po spożyciu alkoholu:)
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
DO JAKIEGO STANU BYŚCIE PORÓWNALI STAN DD?
-
- Gość
Jazda na rowerze bez trzymanki i z zamkniętymi oczami w tym samym momencie.
- munka
- Zarejestrowany Użytkownik
do totalnej sieczki w glowie..jakbym nie miala pojecia o co w zyciu chodzi..analizuje kazda swoja mysl i zachowanie i czuje sie jak wariat. Ciagła analiza wszystkiego od ktorej mozna zwariowac i wszystko sie wydaje dziwne i powoduje lęk..nawet kanapka z szynka.
- agrel122
- Odważny i aktywny forumowicz
DD wprowadza mnie w stan znerwicowanego Sokratesa, inaczej tego ująć nie mogę - on czuł pasję i ciekawość - ja przy takich natrętnych refleksjach multum wątpliwości i strachu. Sprytny umysł, cóż 
"nosce te ipsum"

"nosce te ipsum"
- dankan
- Odburzony i pomocny użytkownik
Poczucie ze resztki swiadomosci wisza na wlosku i tylko maly krok zostal do tego aby stracic cala wiedze o sobie i swiadomosc wszystkiego.
Do tego zamulenie jak po libacji i przepaleniu sie totalnym trawa i jeszcze do tego po ciosie ceglowka w gebe
Do tego zamulenie jak po libacji i przepaleniu sie totalnym trawa i jeszcze do tego po ciosie ceglowka w gebe

Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014
spis-tresci-autorami-t4728.html