Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jaki żel intymny polecacie

Dział dla rozmów o naszej seksualności i ewentualnych problemach.
ODPOWIEDZ
Kazla
Zarejestrowany Użytkownik

23 lipca 2024, o 09:17

Drodzy Forumowicze i Forumowiczki, jaki żel polecacie? Niestety, borykam się z takim problemem, a nie wiem co wybrać. Próbowałam Durexa niebieskiego, ale miałam wrażenie, że strasznie się klei; za to rozgrzewający powodował dyskomfort. Macie coś sprawdzonego?
Danisla

24 lipca 2024, o 09:52

Daj sobie spokoj z zelami.Stosuj oliwke dziecieca, albo wazeline. Jesli juz żel to wspomagający doznania. Jak libi gel ;)
Kazla

24 lipca 2024, o 11:42

Dzięki ;) Spróbuję namówić mojego mężczyznę do oliwki, łatwiej się chyba aplikuje niż wazelinę no i nie ma takich skojarzeń ;)
Danisla

25 lipca 2024, o 12:30

Rozumiem,ze ten poslizg potrzbny Ci jest do analu.Oliwka bedzie dobra,a wazelina jest troche gesta a jak sie rozgrzeje to to jest plynna.Oczywiscie zele tez moga byc, ale sa drogie i nie wszedzie mozna kupic.
Oldda
Nowy Użytkownik

30 lipca 2024, o 14:07

Kiedyś nie wyobrazałam sobie,ze będe uprawiała coś takiego jak sex analny. Jednak z czasem priorytety się zmieniaja i chce się czegoś więcej.Szczególnie w małżeństwie kiedy chce się testować wielu rzeczy i ciągle ma się ochotę na siebie ( staramy się z mężem utrzymać gorącą atmosferę). Wypróbowaliśmy wiele lubrykantów i fajny jest be lover. Do zamówienia tylko przez internet ale daje naprawdę dobre nawilżenie, ciagle również wracamy do niebieskiego unimila. Jesli chcielibyście coś zwięszające wrażenia to fajny jest libi gel.
Nosalia

31 lipca 2024, o 14:01

Dostanę gdzieś ten libi gel w drogeriach czy stacjonarnie? Bo chciałabym przetestować coś nowego. Durex intense był fajny ale właśnie nam się skończył.
zelie

6 sierpnia 2024, o 09:57

Powinnaś znaleźć w internecie. A czy kupisz stacjonarnie to nie wiem szczerze powiedziawszy. Jesli podobał Ci się durex to libi gel jeszcze bardziej Ci się spodoba. Moim zdaniem lepszy i daje mocniejsze odczucia.
ODPOWIEDZ