Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jaki żel intymny polecacie
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Drodzy Forumowicze i Forumowiczki, jaki żel polecacie? Niestety, borykam się z takim problemem, a nie wiem co wybrać. Próbowałam Durexa niebieskiego, ale miałam wrażenie, że strasznie się klei; za to rozgrzewający powodował dyskomfort. Macie coś sprawdzonego?
-
- Nowy Użytkownik
Kiedyś nie wyobrazałam sobie,ze będe uprawiała coś takiego jak sex analny. Jednak z czasem priorytety się zmieniaja i chce się czegoś więcej.Szczególnie w małżeństwie kiedy chce się testować wielu rzeczy i ciągle ma się ochotę na siebie ( staramy się z mężem utrzymać gorącą atmosferę). Wypróbowaliśmy wiele lubrykantów i fajny jest be lover. Do zamówienia tylko przez internet ale daje naprawdę dobre nawilżenie, ciagle również wracamy do niebieskiego unimila. Jesli chcielibyście coś zwięszające wrażenia to fajny jest libi gel.