hej, chciałabym spytać was jak zaczac swoją przygode z odchudzaniem
mam mega problem z przełamaniem się jeśli chodzi o pójście na siłownie, odkad mam nadwagę i odkad stoi ona w miejscu czyli od 5 lat, proszę moja siostrę i przyjaciółkę o to by poszły ze mna kilka razy na silke. chłopaka tez o to prosiłam ale od razu powiedział nie. żadna jednak się na to nie pisała jak widać i ja wciąż nie wiem od czego zacząć, jem mniej ale to g daje.
na siłowni nie wiedziałabym nawet za co się zabrać a na prawde mimo ze nie wyglądam to boje sie pytać ludzi o to jak coś działa, no chyba ze miałabym kompanke to przelamalabym łatwiej lody.
meczy mnie psychicznie to ze tylko ruch mi pomoże a nie ma innego miejsca gdzie mogę go sobie zapewnić ze względu na życie w centrum miasta.
chce w końcu czuć się dobrze ze sobą, jedyny okres kiedy byłam szczupła to gdy pracowałam 3 miesiące w gdzie miałam sporo ruchu, wtedy mega sie sobie podobałam, lecz zwolniłam się, po tym jak wyjechałam na tydzień do Angli, mój chłopak wpychał mi dosłownie każde zarcie, nawet gdy mówiłam mu ze nie chce bo znowu będę gruba etc to potrsfil tylko powiedzieć że nie będę, wróciłam do Pl i znowu zaczelam ciagle sie czuc głodna i wróciłam do starej wagi
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak zacząć przygodę z odchudzaniem
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Weź trenera personalnego, chociaż na dwa treningi razem, żeby pokazał co i jak + oczywiście plan treningowy
Jeśli dieta to najlepiej rozpisana przez dietetyka - dzięki temu nauczysz się zdrowego odżywiania. Tego co warto jest spożywać, a tego co unikac:
https://sprawdzonydietetyk.pl/
Możesz zamówić tutaj
Jeśli dieta to najlepiej rozpisana przez dietetyka - dzięki temu nauczysz się zdrowego odżywiania. Tego co warto jest spożywać, a tego co unikac:
https://sprawdzonydietetyk.pl/
Możesz zamówić tutaj