Ale choroba- jeśli nią jest.- nie jest straszna, tylko sb nie wmawiaj tego że choroba jest straszna

no co? musiałem bronić by nikt nikogo nie okradał bo kradzieże to tam się zdarzały....Maadziak pisze:Straszna jest hiperbola, wyolbrzymienie, patetyczne przedstawienie zwykłego obskurnego szpitala jako meliny w której rządzą prawa buszu- wynocha z mojego pokoju, jak zwierze broniące swojego terytorium. wow normalnie power pełno wymiocin i nieobliczalnych pielęgniarek (jeszcze brakuje im elektrycznych szczotek xd)
Ale choroba- jeśli nią jest.- nie jest straszna, tylko sb nie wmawiaj tego że choroba jest straszna
to F07.0 to Organiczne zaburzenia osobowości z odczynem depresyjnym a tak mam przynajmniej w wypisie napisane.[/quote]Mich95 pisze:mam F07.0.
khaleesi pisze:to F07.0 to Organiczne zaburzenia osobowości z odczynem depresyjnym a tak mam przynajmniej w wypisie napisane.Mich95 pisze:mam F07.0.
cóż na necie nic o tej mojej chorobie nie piszą....Nic mi to nie mówi
ja tylko tylko swoim dawałem jedzenie a i "swoi" czyli "koledzy".Maadziak pisze:ojoj dobry zwyczaj nic nikomu nie pożyczaj,
jak pączki przetrzymujesz, to potem żałujesz,
jak nie widzisz, to węszą szukają , potem Cię opierdalają!
i się dziwisz
tak masz w owym szpitalu- jak nie chcesz żeby Cię okradali to k*** nie trzymaj albo pilnuj
nie...koledzy mnie nie okradali....Maadziak pisze:pisałeś o innych ludziach, którzy Cię okradali
no chyba że to Twoi koledzy ,to bardzo przepraszam. Patrząc na to, pobyt tam jest pewnego rodzaju małą traumą. Lepiej chyba trzymać się z daleka od wszelkich psychiatrów i tych innych...
jak k*** takich ludzi można traktować tak poniżająco i niegodnie, jak tak jest to jak można w związku z tym iść do jakiegoś psych ryzykując tak bardzo nie no ja Was podziwiam szacunMich95 pisze:nie...koledzy mnie nie okradali....Maadziak pisze:pisałeś o innych ludziach, którzy Cię okradali
no chyba że to Twoi koledzy ,to bardzo przepraszam. Patrząc na to, pobyt tam jest pewnego rodzaju małą traumą. Lepiej chyba trzymać się z daleka od wszelkich psychiatrów i tych innych...
a co do psychiatrów to ja uważam że osoby chore psychicznie
powinni do psychiatrów i do psychologów chodzić....
tylko co do szpitala jestem źle nastawiony.