Czytuje pewne historie tutaj zgromadzone na forum i widzę jakiś wiekszy sens,mimo iz bylam u psychiatry i opowiadalam mu swoj poczatek,jednemu i drugiemu
U mnie nie zaczelo sie tak derastycznie,przez co mam pewne jakies watpliwosci ( Ale ja je mam ciagle,tazke to tez pewnie zmienona percepcja)
Nie dostalam napadu paniki ani nie mialam ciezkich przezyc ( Chociaz w ciagu zycia mialam ich od groma,ale jakos mnie nie zlamaly)
W niedziele jeszcze rozmawialam z kolezanka o zakladaniu firmy
Jednakze wtedy napilysmy sie alkolholu i potem zapalilam maryske ( Palilam 3 lata-nigd nic mi po niej nie bylo) a w poniedzialek lezalam nieprzytomna,jakby z mdlosciami,nie moglam sie z lozka podniesc ,lezalam caly dzien. Nakrecilam sie wtedy troche na wrzody,wiec do pt myslalam ze mam wrzoda. W Pt okazalo się ze ma piekny zoladek w czasie tego tygodnia zaczela doskwierac mi lekka bezsennosc... straszna suchosc w usctach i te mdlosci ( Czy one oznaczaja poczatek nerwicy ?) Dodam ze wtrkacie palenia jakis czas mialam lekkie dusznosci i palpitacje serca,ale nie przejmowalam sie tym az tak bardzo.
W kolejnym tygodniu juz dostalam takich napadow lekowych,ze myslalam zeby uciec ze swojej glowy jak najdalej, jakiegos glodu narkotycznego,suchosci w ustach problemy ze snem,pustka niesamowita w glowie... czarna dziura... paliptacje. Najlepsze,ze nie polaczylam tego z ziolem ( skoro palilam tyle lat i nic mi nie bylo)
Potem dowiedzialam sie od psychiatry,ze to przez to zaprzestalam palenia jakies 3 miesiace temu na amen na cale zycie
Jak to sie u was zaczelo ?
Czy ktos tu jest tez podbny do mnie ,ze mial taka sutuacje ?
Zazwyczaj ludzie panikuja po marysce i dostaja DD u mnie takiej sytuacji nie bylo
Czy to mozliwe,ze zaniedbalam organizm zla dieta ( zawsze malo jadlam,albo opychalam sie po jaraniu pizzami i kebabami,malo pilam wody itp)
ten alkohol i maryska czy to jakies maskowanie nerwicy czy depresji ?
Napiszcie jak to u was sie zaczelo, i czy moze to tak sie zaczac dosc lekko od mdlosci i oslabienia ,bez atakow paniki ?
-- 27 lutego 2017, o 23:28 --
Jeste chyba jedyna przepaloną laską na forum