Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak uwierzyć?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
-
Hej przeczytałem twój post mam podobnie bóle głowy, uczucie odcięcia mgły chociaż mam jeszcze bóle żołądka, pleców i problemy ze snem pisałaś że brałaś leki pomogły chociaż trochę? jak na ciebie zadziałały? twój ostatni mocny atak paniki mógł być przez leki bo często podwyższają lęki zwłaszcza na początku i po odstawieniu. Pozdrawiam
-
Hej, ja już rok bez tabletek i właśnie w tym problemem, że odstawiłam a nie byłam na terapi jak je brałam, jeżeli je brałeś lub bierzesz to najlepiej odrazu idź na psychoterapię, ja zaczynam od poniedziałku .Marek123 pisze: ↑16 maja 2025, o 21:27Hej przeczytałem twój post mam podobnie bóle głowy, uczucie odcięcia mgły chociaż mam jeszcze bóle żołądka, pleców i problemy ze snem pisałaś że brałaś leki pomogły chociaż trochę? jak na ciebie zadziałały? twój ostatni mocny atak paniki mógł być przez leki bo często podwyższają lęki zwłaszcza na początku i po odstawieniu. Pozdrawiam