Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak sobie radzicie z lękami w pracy
- eyeswithoutaface
- Moderator
Można. Nieważne gdzie ten lęk występuje, schemat postępowania jest taki sam. Poczytaj proszę materiały forum. Uważnie 

"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
- katarina666
- Zarejestrowany Użytkownik
Mnie pomagało to ze zajęłam się praca i lęk odpuszczał bo o nim nie myślałam
Staraj się zajmować sobie głowę jakimiś zajęciami a zobaczysz jak szybko można się pozbyć tego 
- Karteczka
- Odważny i aktywny forumowicz
Ja sobie w pracy puszczałam nagranie DivoVic albo inne ciekawe treści. Dla mnie to był problem skupić się na pracy, bo myśli szły zawsze jakby kanałem obok i cokolwiek bym nie zrobiła, to nie dało się nie myśleć nerwicowo
- katarina666
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja tez jak miałam czas czytałam sobie forum i zawsze pomagało 
- rit
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Ja w najgorszym momencie piłam w pracy melisę i dziurawca i starałam się skupić na pracy. Zrobiłam z tego picia melisy taki sobie codzienny rytuał i pomagało 

„Póki jesteśmy, nie ma śmierci, gdy jest śmierć, nie ma nas” – Epikur
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."
"And anytime you feel the pain, hey Jude, refrain, don't carry the world upon your shoulder."