Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
jak rzucić fajki
-
- Odważny i aktywny forumowicz
Jak w temacie, tylko jest pewien problem - normalne hehe. Jak staram się nie palić to czuję taką silną potrzebę zapalenia fajki, że prawie mam atak paniki więc pale dalej, bo nie czuję tego bezpieczeństwa pozornego. Chcę rzucić, a nie potrafię przez lęk, jak nie palę to on się nasila, kurczę nie myślałam, że to tak ciężko, jakieś rady? W sumie nie palę dużo, bo z 6 dziennie ale nie chcę w ogóle ale chyba nie potrafię albo boję się życia bez peta....
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
No przy nerwicy ciezej jest rzucic. Ale przestalem palic bo sobie wkrecilem kiedys ze dostane od tego choroby
moze sprobuj? ;p
Ale mialem maly problem z tym bo palilem dosc dlugo i sporo, wiec stosowalem mietusy wtedy kiedy mialem ochote na fajke, i palilem coraz mniej, nie rzucilem nagle, po prostu nie moglem.
Przygotuj sie na to ze sie wiecej chce jesc, wiec mietusy, jakies wafle ryzowe aby ni eopychac sie za bardzo

Ale mialem maly problem z tym bo palilem dosc dlugo i sporo, wiec stosowalem mietusy wtedy kiedy mialem ochote na fajke, i palilem coraz mniej, nie rzucilem nagle, po prostu nie moglem.
Przygotuj sie na to ze sie wiecej chce jesc, wiec mietusy, jakies wafle ryzowe aby ni eopychac sie za bardzo

- Joannaw27
- Odburzony i pomocny użytkownik
No ja też borykam się z tym problemem i niestety ciężko jest mi rzucic, aczkolwiek próbuje palę mało,i jest u mnie tak ze mam stracha przed zapaleniem papierosa ze np.dostane zawału albo jakieś palpitacji, czyli boję się palić, a nie potrafię rzucic.
COCO JUMBO I DO PRZODU