Hej Wam:)
Tak postanowiłam napisać:) jest ju duzo lepiej:)) mysli lękowe moge powiedziec ze sie skończyły.. Ale.. Zostało takie napięcie.. Przychodzi taki czas Ze jestem bardzo nerwowa, nie wiem jak mam sobie z tym poradzic? Jak obniżyć te napięcie? Mam tez takie cos ze przychodzi takie napiecie w głowie.. Chciałabym zacząć umieć nad tym kontrolować? Umieć na tym zapanować? Wyciszyć to ? czy to normalne?:) prosze o odpowiedzieć:) Pozdrawiam Was Kochani:)
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak poradzic sobie z napięciem nerwowym?
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
jasne, że normalne... napięcie wynika z emocji, lęków itp. Jak sobie z tym poradzić? najprościej mówiąc... przyjąć to do siebie i powolutku przestać się tego bać. zaakceptować, że teraz jest tak, a nie inaczej. możesz stosować techniki relaksacyjne, spełniać się w jakimś hobby i wiele wiele innych ciekawych rzeczy można robić byle o tym mniej myśleć. Pozdrawiam ciepło
!

-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ehh.. A najgorsze jest to ze jak to przychodzi.. To mam takie uczucie ze nie wytrzymam tego i cos sie stanie:) ze to jest takie silne.. Ze wybuchnie, oszaleje.. I w ogole:((
-- 24 sierpnia 2014, o 20:34 --
Ehh.. A najgorsze jest to ze jak to przychodzi.. To mam takie uczucie ze nie wytrzymam tego i cos sie stanie:) ze to jest takie silne.. Ze wybuchnie, oszaleje.. I w ogole:((
-- 24 sierpnia 2014, o 20:34 --
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
ale jak widzisz nie stało się tak i nie stanie
nie ma takiej opcji 

- N-e-r-w-u-s
- Odburzony Wolontariusz Forum
Najlepiej sobie siaść włączyć cicho muzyke zamknać oczy i sie wyluzować nie ma po co sie spinać
przeciez o tym wiesz:)w nerwicy to normalne mialem napiecie swojego czasu wszelkich partii mięsni. Nie ma co sie rpzejmowac
tylko wiecej wyluzować