Czy macie może jakieś pomysły na poprawę swojego libido? Biorę tabletki antykoncepcyjne i mam wrażenie,że to właśnie one je tak obniżają.....
Czy są jakieś środki do takich tabletek, które mogłyby to naprostować?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jak poprawić u siebie ochotę na seks?
-
- Nowy Użytkownik
Mi pomaga libido therapy. Jest to środek oparty na arganina - substancja pozytywnie wpływająca na poziom libido, na odczuwanie bodźców seksualnych, na większe podniecenie. Jest to suplement, a więc dostępny bez recepty co uważam też jest dużym plusem.
-
- Nowy Użytkownik
W aptekach to nie wiem, no chyba, że tych internetowych. Na pewno mają na intymnosc pl
Jest to sprawdzone źródło.
Masz tam też dokładny opis (skład itd). Cena za jedno opakowanie to niecałe 80 zł. W opakowaniu znajduje się 30 tabletek
Jest to sprawdzone źródło.
Masz tam też dokładny opis (skład itd). Cena za jedno opakowanie to niecałe 80 zł. W opakowaniu znajduje się 30 tabletek