Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Jak poczuć szczęście i się cieszyć?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Patro1995
Zarejestrowany Użytkownik

12 czerwca 2022, o 22:46

Jak jest u was z poczuciem radości, szczęścia? Bo ja np mam problem żeby się z czegokolwiek cieszyć, przypuśćmy idę z dziewczyną w fajne miejsca gdzie są fajne widoki ona się zachwyca i cieszy, albo robię coś fajnego a mimo to jestem taki zamulony i odcięty, jakby mi nie dochodziły jakieś bodźce do głowy i nie mogę odczuwać tych rzeczy w ogóle nic nie cieszy, taka odcina i zamula smutek, jakby na kacu, myślicie że da się wyrównać tą chemię w mózgu która przynosi taka radość szczęście? Samą pracą? Czy sięgnąć po leki jakieś, ale mnie nurtują te rzeczy, a chce po prostu się cieszyć i żyć jak kiedyś a który to już rok mija...
Coucb

18 czerwca 2022, o 18:08

Cześć, jeśli tak jak opisujesz trwa to już dłuższy czas warto udać się do lekarza lub umówić się na wizytę do psychologa. Jeśli czujesz się niepewnie i nie wiesz, gdzie najpierw się zgłosić, chciałbyś dopytać o szczegóły i dowiedzieć się jak wyglądają takie wizyty, możesz napisać do nas www.coucb.pl, anonimowy czat, na którym działamy codziennie od 12 do 20.
Luk

20 czerwca 2022, o 23:23

Skoro masz dziewczyne i ona nadal z Tobą jest to chyba nie jest z Tobą tak źle ;)
ODPOWIEDZ