Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
jak czujecie się na co dzień ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Opiszcie wasze samopoczucie takie na co dzień. Nie w czasie ataków paniki, lecz napiszcie jak sie czujecie podczas większości dnia, tygodnia.
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Różnie. A czemu pytasz?agan820101 pisze: ↑20 marca 2019, o 18:36Opiszcie wasze samopoczucie takie na co dzień. Nie w czasie ataków paniki, lecz napiszcie jak sie czujecie podczas większości dnia, tygodnia.
you infected my blood
-
- Gość
Słabo, były momenty polepszenia ale tersz fatalnie,, mysli i derealka mnje niszczą..
-
Pytam, bo jak ogólnie czuję się źle. Miewam ataki paniki, potrfaię je rozpoznc itp. ale 70% tygodnia cos mi doskwiera, czuje się zle, słabo, sennie, miewam przerózne dolegliwosci. Wiele badań, wszystkie ok.tapurka pisze: ↑22 marca 2019, o 13:18Różnie. A czemu pytasz?agan820101 pisze: ↑20 marca 2019, o 18:36Opiszcie wasze samopoczucie takie na co dzień. Nie w czasie ataków paniki, lecz napiszcie jak sie czujecie podczas większości dnia, tygodnia.
- Natalie1208
Jak to w życiu,- raz dobrze, raz gorzej. Raz mam lepszy nastrój, raz gorszy, raz więcej energii, raz jestem ospała. To tak dla zauważenia, że cżłowiek odburzony też niezawsze czuje sie super- bo ludzie w zaburzeniu maja tendencje do gloryfikowania życia bez zaburzenia 

- Celine Marie
Tragicznie źle ,codziennie ,oby tak dalej 

"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
Tylko na co komu taka analiza samopoczucia każdego dnia? Trzeba uważać bo robi to presję. Taki wpis Wiktora jest krótki o tym https://www.emocjobranie.pl/pierwszy-szocik/agan820101 pisze: ↑20 marca 2019, o 18:36Opiszcie wasze samopoczucie takie na co dzień. Nie w czasie ataków paniki, lecz napiszcie jak sie czujecie podczas większości dnia, tygodnia.
Skracać dobrze jest zwracanie uwagi na to jak się czujemy codziennie i dobrze uważać na to co mówimy do siebie. Po roku czasu dopiero widzę efekty tego w postaci odpuszczenia natręctw oraz ROCD.
I tez jak wyżej Natali napisała że bez nerwicy też ludzie czują się różnie, w tym także źle. Więc po co wymieniać w zasadzie to jak się czujemy codziennie źle, jaki cel ma taki temat?
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Święta prawda!martinsonetto pisze: ↑27 marca 2019, o 19:07Tylko na co komu taka analiza samopoczucia każdego dnia? Trzeba uważać bo robi to presję. Taki wpis Wiktora jest krótki o tym https://www.emocjobranie.pl/pierwszy-szocik/agan820101 pisze: ↑20 marca 2019, o 18:36Opiszcie wasze samopoczucie takie na co dzień. Nie w czasie ataków paniki, lecz napiszcie jak sie czujecie podczas większości dnia, tygodnia.
Skracać dobrze jest zwracanie uwagi na to jak się czujemy codziennie i dobrze uważać na to co mówimy do siebie. Po roku czasu dopiero widzę efekty tego w postaci odpuszczenia natręctw oraz ROCD.
I tez jak wyżej Natali napisała że bez nerwicy też ludzie czują się różnie, w tym także źle. Więc po co wymieniać w zasadzie to jak się czujemy codziennie źle, jaki cel ma taki temat?
- schanis22
Pamiętam kiedyś przed pracą pomyślałam sobie , co mnie to kurde obchodzi jak ja się czuję !
Ile można rozmyślać , tak się czuję , srak się czuję , co mnie to w sumie intersuje , przecież takie rozmyślanie do niczego nie prowadzi ... w dupie mam jak się czuję .
Poszłam z uśmiechem na twarzy do pracy , to był mój taki jeden krok odburzeniowy
Ile można rozmyślać , tak się czuję , srak się czuję , co mnie to w sumie intersuje , przecież takie rozmyślanie do niczego nie prowadzi ... w dupie mam jak się czuję .

Poszłam z uśmiechem na twarzy do pracy , to był mój taki jeden krok odburzeniowy

W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
W sumie to co bardziej pasuje tu do tematu to pytanie czy kiedykolwiek człowiek z zaburzeniem nerwicowym pytając sam siebie jak się czuje powiedział że dobrze?
A nawet jak tak powiedział to czy za chwilę nie poczuł się gorzej? 

-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
Wczoraj robilam medytacje po trudnym dniu. Leże i obserwuje umysł w pewnym momencie zadałam sobie pytanie ciekawe co umysł myśli jak się czuje. I tak czekałam co przyjdzie mi do głowy na temat samopoczucia. Nic nie przyszło. I zdałam sobie sprawę że jest mi w sumie obojętne. Te wszystkie odczucia sa jakie są. To umysł nadaje etykietę czy to jest dobre czy źle. W nerwicy oczywiście złe. Reasumując to nerwica każe pytać o samopoczucie i sama sobie odpowiada 

- SasankaLesna
- Odważny i aktywny forumowicz
A ja się czuje jak się czuje 

Czasami lepiej użyć miotacza ognia niż narzekać na ciemność. [T. Pratchett]
-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
mistrzschanis22 pisze: ↑27 marca 2019, o 21:34Pamiętam kiedyś przed pracą pomyślałam sobie , co mnie to kurde obchodzi jak ja się czuję !
Ile można rozmyślać , tak się czuję , srak się czuję , co mnie to w sumie intersuje , przecież takie rozmyślanie do niczego nie prowadzi ... w dupie mam jak się czuję .![]()
Poszłam z uśmiechem na twarzy do pracy , to był mój taki jeden krok odburzeniowy![]()
you infected my blood