Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Jacy jesteście?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ja zawsze czułam się „dziwna”. Myślę, że gdyby ktoś wszedł do mojej głowy to by się przeraził, widząc o jakich głupotach czasem myślę. Psycholog stwierdziła, że mogłabym pisać kryminały 

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
- karolax
Ja jestem strasznie nerwowa i wybuchowa, ale zarazem bardzo wrażliwa 

Jeśli myślisz ze jesteś w najgorszym momencie, to pamiętaj ze to jest tylko moment. Przecież wiesz, że nic co złe też nie może wiecznie trwać.

-
Nie mów tego głośno bo jeszcze ktoś wejdzieTruskawka43 pisze: ↑18 listopada 2021, o 19:40Ja zawsze czułam się „dziwna”. Myślę, że gdyby ktoś wszedł do mojej głowy to by się przeraził, widząc o jakich głupotach czasem myślę. Psycholog stwierdziła, że mogłabym pisać kryminały![]()

Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Szczęście to chwila ulotne jak motyle
Wolność słowa z umiarem
-
Kiedyś myślałem, że po prostu mam introwertyczny charakter ale od momentu gdy mnie znokautowala nerwica i zacząłem o tym czytać to okazało się, że wiele z moich zachowań jednak bardziej pod różne fobie społeczne podchodzi.

- analiza to moje drugie imię

- Juliaaa78569
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Urodzona artystka i myślicielka, bardzo wrażliwa i prowadząca nieustanne analizy w swojej głowie
Miła dla innych, trochę uparta, a przez zdobytą wiedzę robię się czasem przemądrzała 
Od dziecka w sumie osobowość lękowa, bałam się wszystkiego (ale teraz już nie...albo mniej o 3/4
)

Od dziecka w sumie osobowość lękowa, bałam się wszystkiego (ale teraz już nie...albo mniej o 3/4

-
-
- Gość
Ale za dużo negatywnych zdarzeń sprawiło, że na nich skupiamy uwagę... A jakby to wspaniałe było rozkładać szczęście na czynniki pierwsze 

- Megi.88
Nie wierzę w siebie choć podobno super mi idzie ciągle myślę że ktoś jest ode mnie lepszy lepiej coś robi lepiej zajmuje się moim dzieckiem lepiej wygląda a mimo to zakładam maskę pewnej siebie osoby wesołej dowcipnej która każdemu pomoże doradzi ....
" I don't feel the way I used to
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
The sky is grey much more than it is blue
But I know one day I'll get through
And I'll take my place again
So I will try
So I will try
...
If I would try
If I would try
....
There is no one for me to blame
'Cause I know the only thing in my way
Is me"
-
A ja mam wrażenie że te analizy i marzycielstwo odbiera nam czas na tu i teraz. Ja swoje lata już mam i przez te wszystkie lata nie zauważyłem że mimo podróżowania mimo zwiedzania tego świata ta cholerna analiza, lek wprowadzają mnie w błędne koło. Lecą mi lata i dni a prawda jest taka że w głowie jestem gdzie indziej. Forum zaburzeni otworzyło mi oczy. To jest naprawdę lekarstwo. I te odburzanie ma sens. Żałuję że nie zrozumiałem tego wiele lat temu.
-
Jestem strasznie wrażliwy i wstydliwy. Przez ostatnie półtorej roku męczy nerwica niestety. Przez zaburzenie ciągle coś analizuje, chyba już cała przeszłość przeanalizowałem pod kątem moich występków, błędów. Mam nadzieję, że pogodzę się ze sobą i ze swoimi konfliktami wewnętrznymi, żeby żyć na 100 procent, a nie tylko na 30 załóżmy.
-
Daj sobie ze 40Borys pisze: ↑20 listopada 2021, o 15:15Jestem strasznie wrażliwy i wstydliwy. Przez ostatnie półtorej roku męczy nerwica niestety. Przez zaburzenie ciągle coś analizuje, chyba już cała przeszłość przeanalizowałem pod kątem moich występków, błędów. Mam nadzieję, że pogodzę się ze sobą i ze swoimi konfliktami wewnętrznymi, żeby żyć na 100 procent, a nie tylko na 30 załóżmy.
Goń królika za ogon daje tyle szczęścia !
Wolność słowa z umiarem
Wolność słowa z umiarem