Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Hej wszystkim, chyba sie zgubiłam
- Kamień
- Odburzony i pomocny użytkownik
Powinnaś robić te fotki ! Serio, na siłę 

-
- Gość
Spróbuje ale obawiam sie, ze to jedynie mnie dobije, tym ze nie czuje tego tak jak kiedyś, nie sprawi mi to radości.
- Kamień
Wiesz co, też mam pewną pasje z której zrezygnowałem w czasie nerwicy z takiego samego powodu... Przestało mnie to cieszyć. Ale od paru tygodni wróciłem do tego - na początku na siłę. Teraz? Pojawia się juz uśmiech i satysfakcja. MUSISZ SPRÓBOWAĆ! NIC NIE TRACISZ, A MOŻESZ JEDYNIE ZYSKAĆ 
-- 8 czerwca 2014, o 11:28 --
Aha i jeszcze jedno... Pamiętaj, że jesteś ta sama osobą co dawniej! Tylko pod płaszczem lęku. Nic się nie zmieniło

-- 8 czerwca 2014, o 11:28 --
Aha i jeszcze jedno... Pamiętaj, że jesteś ta sama osobą co dawniej! Tylko pod płaszczem lęku. Nic się nie zmieniło

-
- Gość
Pisząc tego posta bylam w strasznym stanie ale zmotywowalam sie, zaczęłam jeździć na rowerze, nawet czasem zazratuje. Jeszcze nie sięgnąłam po aparat ale na dniach chce to zrobić. Na dzień dzisiejszy lepiej sie czuje 

- Kamień
Ja się zajmuje muzyką
taki rapowy wokalista
super, do dzieła !