Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Hej opowiem wam moją historie

Forum dotyczące derealizacji i depersonalizacji.
Dzielimy się tutaj naszymi historiami, objawami, wątpliwościami oraz wszystkim co nas dręczy mając derealizację.
Dopisz się do istniejącego tematu lub po prostu jeśli chcesz stwórz nowy własny wątek.
ODPOWIEDZ
agatix
Zarejestrowany Użytkownik

10 lutego 2016, o 02:43

Hej,
Już dwa lata nie wchodziłam na tą stronę i dopiero teraz mi się przypomniała :)
Dwa lata temu miałam DD czyli derealizacje depersonalizacje,skoro jesteście na tym forum pewnie wiecie co to jest i że to nie jest za fajne przeżycie,wręcz katastroficzne,bynajmniej gdy na nie cierpimy.Kiedy na to cierpiałam myślałam że to bedzie trwać na wieki a teraz mogę wam powiedzieć że sie myliłam...
Stan ten utrzymywał się u mnie przez około 5/6 miesięcy i nigdy nie przezylam nic gorszego nie potrafilam sobie z tym poradzic (wspomne ze jestem lekliwa osoba) i krok po kroku zaczal ustepywac,myslalam ze to nie mozliwe a jednak dałam rade,trzeba to przyjac i z tym zyc,nie mozna sie izolowac ja udawalam ze wszystko jest okej i zaczelo byc.Chcialam tylko napisac dla osob ktore tutaj sa, dla osob ktore cierpia tak jak ja, kiedys ze wszystko jest mozliwe,i jesli ktos chce porozmawiac o swoim stanie prosze napisac odpowiedz jestem do dyspozycji ;).
ODPOWIEDZ