Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Gupie myśli nawet przy zajęciach

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
koala89
Zarejestrowany Użytkownik

14 lutego 2018, o 17:18

:no kochani pierwsza sprawa jak korzystać z chatu bo nie mogę tam nic napisać ?

Druga sprawa czy ktoś z was jak zostaje sam w nocy ma lęki ?takie ze leży i myśli ze coś zobaczy i usłyszy ze to go aż paraliżuje boi się zamknąć oczy bo boi się ze coś go dotknie albo opęta ...ja tak mam ...maz wychodzi do pracy i boje się strasznie leżąc pod kołdra boje się nie wiem czego ale w głowie mam filmy jak z horrorów które mnie prześladują nakręcam się i spać nie mogę ...w domu ciagle wymyślam ze mąż mnie nie kocha ze nie umie mi pomoc .Xzuje się ze jest a go nie ma ...czy ktoś ma takie myśli może dla was zabawne ale dla mnie straszne boje się w nocy .W ciągu dnia znów myśle ze zwariuje czuje pustkę i nie umiem spokojnie bez nerwów nic zrobić jestem podenerwowana wyszukuje problemów .I nie umiem się zrelaksować czy zwariuje ? To straszny stan
witorrr98
Odburzony Wolontariusz Forum

14 lutego 2018, o 19:06

Obecnie nie masz uprawnień do korzystania z chatu, ale spełniasz warunki 10 napisanych postów :]

Odsyłam Cię do działu "Nasze Forum" :)
Awatar użytkownika
eyeswithoutaface
Moderator

14 lutego 2018, o 20:31

Nie zwariujesz. Tez miałam podobne wkrętki :) Kwestia zmiany podejścia. Możesz sobie spróbować kupić jakieś tabletki ułatwiające zasypianie, np. uspokajające Labofarm. Mi pomagały, są bez recepty. Ale przede wszystkim pracuj nad świadomym podejściem do swoich wyobrażeń i do nerwicy w ogóle.

Co do czata: zajrzyj tutaj chcesz-pisa-czacie-przeczytaj-regulamin ... t3858.html
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
Awatar użytkownika
Celine Marie
Zarejestrowany Użytkownik

14 lutego 2018, o 21:06

Też tak mam,zawsze z tyłu głowy jest lęk,obawa a w ciele napięcie nawet jak robię coś bardzo absorbującego ,może to przez dd ,jak się widzi inaczej trudno o tym zapomnieć
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic

Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"
ODPOWIEDZ