Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
koala89
- Zarejestrowany Użytkownik
14 lutego 2018, o 17:18

kochani pierwsza sprawa jak korzystać z chatu bo nie mogę tam nic napisać ?
Druga sprawa czy ktoś z was jak zostaje sam w nocy ma lęki ?takie ze leży i myśli ze coś zobaczy i usłyszy ze to go aż paraliżuje boi się zamknąć oczy bo boi się ze coś go dotknie albo opęta ...ja tak mam ...maz wychodzi do pracy i boje się strasznie leżąc pod kołdra boje się nie wiem czego ale w głowie mam filmy jak z horrorów które mnie prześladują nakręcam się i spać nie mogę ...w domu ciagle wymyślam ze mąż mnie nie kocha ze nie umie mi pomoc .Xzuje się ze jest a go nie ma ...czy ktoś ma takie myśli może dla was zabawne ale dla mnie straszne boje się w nocy .W ciągu dnia znów myśle ze zwariuje czuje pustkę i nie umiem spokojnie bez nerwów nic zrobić jestem podenerwowana wyszukuje problemów .I nie umiem się zrelaksować czy zwariuje ? To straszny stan
-
witorrr98
- Odburzony Wolontariusz Forum
14 lutego 2018, o 19:06
Obecnie nie masz uprawnień do korzystania z chatu, ale spełniasz warunki 10 napisanych postów :]
Odsyłam Cię do działu "Nasze Forum"

-
eyeswithoutaface
- Moderator
14 lutego 2018, o 20:31
Nie zwariujesz. Tez miałam podobne wkrętki

Kwestia zmiany podejścia. Możesz sobie spróbować kupić jakieś tabletki ułatwiające zasypianie, np. uspokajające Labofarm. Mi pomagały, są bez recepty. Ale przede wszystkim pracuj nad świadomym podejściem do swoich wyobrażeń i do nerwicy w ogóle.
Co do czata: zajrzyj tutaj
chcesz-pisa-czacie-przeczytaj-regulamin ... t3858.html
"Nie pytaj, czego potrzebuje świat. Zapytaj raczej, co sprawia, że ożywasz, i zrób to.
Bo to, czego świat potrzebuje, to ludzie, którzy budzą się do życia."
-
Celine Marie
- Zarejestrowany Użytkownik
14 lutego 2018, o 21:06
Też tak mam,zawsze z tyłu głowy jest lęk,obawa a w ciele napięcie nawet jak robię coś bardzo absorbującego ,może to przez dd ,jak się widzi inaczej trudno o tym zapomnieć
"Już nie pamiętam prawie
Jak w dobrym wstać humorze
I coraz częściej kłamię
I sypiam coraz gorzej
Łatwiej mi
Nic nie mam, więc nie tracę nic
Strach to sieć pajęcza
Im bardziej uciec chcę
Tym mocniej trzyma mnie za karę"