Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Ciągle napięcie
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
-
- Nowy Użytkownik
No daj spokój już tyle fajek wypaliłem i zjadłem słodkiego że szkoda gadać nie wiem jak z tego wszystkiego wyjść
-
- Nowy Użytkownik
Byłem próbowałem coś pobiegać ale teraz to
Leżę w łóżku z gorączką a z domu to mi się nie chce wychodzić już ostatnio myślałem że mi przeszło że wybrane w to itp a tu nagle powrót z większą siłą do tego dużo problemów prywatnych i człowiek wariuje dużo złych podjętych decyzji w życiu siedzę i myślę do tego se wkręcam różne choroby że mogę mieć to że tamto itp ale to jest powalone nigdy nie myślałem że będę kiedyś w takim miejscu w życiu w jakim jestem teraz
Leżę w łóżku z gorączką a z domu to mi się nie chce wychodzić już ostatnio myślałem że mi przeszło że wybrane w to itp a tu nagle powrót z większą siłą do tego dużo problemów prywatnych i człowiek wariuje dużo złych podjętych decyzji w życiu siedzę i myślę do tego se wkręcam różne choroby że mogę mieć to że tamto itp ale to jest powalone nigdy nie myślałem że będę kiedyś w takim miejscu w życiu w jakim jestem teraz
- Sadwolf
- Zarejestrowany Użytkownik
Generalnie nerwica ma to do siebie, że wykorzystuje i słabsze dni (typu kłótnie z rodziną, presja czasu itd.), i choroby. Ja mam teraz dokładnie to samo, bo przed Świętami miałem 39°C
i też mi wywaliły natręty. Więc nie przejmuj się kolego, siedzimy w tym razem i wyjdziemy z tego razem 
- Sadwolf
Ja kiedyś sobie wkręcałem, że mi się jelita zablokują i nie będę mógł już jeść "zwykłego" jedzenia, tylko będzie potrzebne karmienie dożylne/rurką 
Tak teraz patrzę że to takie głupoty sobie wmawiałem i dalej sobie wmawiam
Tak teraz patrzę że to takie głupoty sobie wmawiałem i dalej sobie wmawiam
-
Aaa99 pisze: ↑25 grudnia 2024, o 13:26Kasia37 pisze: ↑25 grudnia 2024, o 13:20Kurcze to kiepsko,ja dodatkowo wyrobiłam sobie taki nawyk łupinie sobie czegoś słodkiego i po całym dniu siadam w łóżeczku,jem i trochę pomaga.Sprobuj małymi krokami,znaleźć jakieś miejsce,myśl która da ci spokój,będzie dobrze,powoli powoli
Jak się dziś czujesz?