Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Ciągle napięcie

Artykuły o możliwych objawach, przyczynach nerwic, depresji, lęku i ogólnie zaburzeń emocjonalnych.
Regulamin forum
Uwaga! Attention! Achtung! 注意广告!
Ten dział poświęcony jest materiałom forumowym, służą one "do odczytu" czyli nabywania informacji i ewentualnie komentarza. Nie opisuj tu swojej historii, objawów i nie zadawaj pytań o zaburzenia.
Jeśli masz taką potrzebę przejdź na stronę główną forum - Kliknij - do sekcji FORUM DYSKUSYJNE, tam masz dostępnych wiele działów do rozmów, pytań itp.
Awatar użytkownika
MESJASZ
Zarejestrowany Użytkownik

25 grudnia 2024, o 14:55

Nikotyna podnosi kortyzol, ostrożnie z tym. Z cukrem tez ostrożnie bo wzorsty i póżniejsze spadki cukru tak samo wywołują stres
ZalamanyChlopak
Nowy Użytkownik

25 grudnia 2024, o 15:05

No daj spokój już tyle fajek wypaliłem i zjadłem słodkiego że szkoda gadać nie wiem jak z tego wszystkiego wyjść
Kasia37

25 grudnia 2024, o 15:12

A jakiś spacer,zaczerpnięcie świeżego powietrza? Może banalna propozycja ale...
ZalamanyChlopak
Nowy Użytkownik

25 grudnia 2024, o 15:28

Byłem próbowałem coś pobiegać ale teraz to
Leżę w łóżku z gorączką a z domu to mi się nie chce wychodzić już ostatnio myślałem że mi przeszło że wybrane w to itp a tu nagle powrót z większą siłą do tego dużo problemów prywatnych i człowiek wariuje dużo złych podjętych decyzji w życiu siedzę i myślę do tego se wkręcam różne choroby że mogę mieć to że tamto itp ale to jest powalone nigdy nie myślałem że będę kiedyś w takim miejscu w życiu w jakim jestem teraz
Awatar użytkownika
Sadwolf

25 grudnia 2024, o 15:41

Generalnie nerwica ma to do siebie, że wykorzystuje i słabsze dni (typu kłótnie z rodziną, presja czasu itd.), i choroby. Ja mam teraz dokładnie to samo, bo przed Świętami miałem 39°C 🤒 i też mi wywaliły natręty. Więc nie przejmuj się kolego, siedzimy w tym razem i wyjdziemy z tego razem 😊
Awatar użytkownika
bareten
Odważny i aktywny forumowicz

25 grudnia 2024, o 15:53

Tak, też mi wróciło właśnie w czasie choroby jak miałem zapalenie krtani. Hipochondria i cyk, zaraz stan odcięcia. Mój kochany organizm tak chciał mi właśnie pomóc... 😅
Awatar użytkownika
Sadwolf

25 grudnia 2024, o 15:59

Ja kiedyś sobie wkręcałem, że mi się jelita zablokują i nie będę mógł już jeść "zwykłego" jedzenia, tylko będzie potrzebne karmienie dożylne/rurką 🤣

Tak teraz patrzę że to takie głupoty sobie wmawiałem i dalej sobie wmawiam 🤣
Kasia37

25 grudnia 2024, o 23:54

Aaa99 pisze:
25 grudnia 2024, o 13:26
Kasia37 pisze:
25 grudnia 2024, o 13:20
Kurcze to kiepsko,ja dodatkowo wyrobiłam sobie taki nawyk łupinie sobie czegoś słodkiego i po całym dniu siadam w łóżeczku,jem i trochę pomaga.Sprobuj małymi krokami,znaleźć jakieś miejsce,myśl która da ci spokój,będzie dobrze,powoli powoli
Jak się dziś czujesz?
ODPOWIEDZ