Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Gdzie szukać wartościowych szkoleń dla psychologów?

Pogaduchy, w dwóch słowach - DOWOLNY TEMAT:)
ODPOWIEDZ
Deniellera
Zarejestrowany Użytkownik

27 marca 2025, o 07:49

Mam już za sobą kilka szkoleń, ale ostatnio trafiam głównie na powtórki z teorii albo ogólniki, które nic nowego nie wnoszą. Zależy mi na czymś konkretnym, dobrze przygotowanym merytorycznie, ale też nastawionym na praktykę. Macie może jakieś sprawdzone miejsca?
zelie
Zarejestrowany Użytkownik

27 marca 2025, o 08:54

Mam podobne odczucia, że wiele szkoleń to bardziej przypomnienie tego, co było na studiach. Dlatego zaczęłam szukać czegoś bardziej specjalistycznego, i trafiłam na Dialotekę. Mają tam tematy, które naprawdę rozwijają, a nie tylko „odhaczają” kolejne zagadnienia. Prowadzący często pracują w zawodzie, więc oprócz teorii dają też sporo praktycznych przykładów i technik. Do tego podejście jest dosyć otwarte – nie czujesz się jak na wykładzie, tylko raczej jak na rozmowie z kimś, kto wie, o czym mówi. Mają sporo różnych opcji – i dla tych, co dopiero zaczynają, i dla tych, którzy są już trochę dalej. Zerknij sobie tutaj, może znajdziesz coś dla siebie: https://www.dialoteka.pl/
ODPOWIEDZ