Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Fobia społeczna

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
pawelek1987
Zarejestrowany Użytkownik

4 lipca 2019, o 15:37

Witam mam zaburzenia lękowe byłem u kilku psychiatrów miałem stosowane już takie leki escitil, setaloft, efectin , moklar, sulpiryd, egzysta z nie których musiałem zrezygnować z powodu skutków ubocznych nie które nie działały chciałbym wrócić do któregoś potrzebuje porady który lek skutecznie by niwelował zaburzenia leku
Trout
Odważny i aktywny forumowicz

4 lipca 2019, o 19:42

Z lekami i ich dawkach jest jak z rosyjską ruletka czasem trzeba wystrzelić pół magazynka ażeby ten ostatni wystrzelił. Nie bazuj swojego odburzenia na lekach one mają tylko Ci wspomóc pracę nad sobą. Ja tak czynię i jest postęp. A biorę sertagen fluoxal i lamotrygine ;p
pawelek1987
Zarejestrowany Użytkownik

5 lipca 2019, o 12:45

Ja wróciłem egzysta 75mg flunaxol 0,5mg oraz welburtin 150mg
ODPOWIEDZ