Mam TO często i to powoduje u mnie okropny tik nerwowy by to rozluźnić. Oczywiście na kilka sekund. Trzeba to ignorować, ja już se mówiłam dawaj piecz se haha i zajmowalam się czymś innym. znika!
Ps. Przy jedzeniu było gorzej i piciu, ale to tik, przymus mnie męczył.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Zwężenie napięciowe gardła.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Zapominanie to akt mimowolny. Im bardziej chcesz coś porzucić tym bardziej cię to ściga.
William Jonas Barkley
William Jonas Barkley
-
Moja nerwica tez sie tak zaczela.zaksztusilam sie slina.Kilka dni mnie to trzymało. Zaliczylam interniste.dwoch laryngologow.Az w koncu samo przeszlo.Teraz czasami wraca ale na krotko bo ja wiem ze to z nerwicy a to wie ze ja wiem:)aeiouy13 pisze:I jest to poczucie stałe?
Bo moja nerwica rozpoczęła się od stanięcia herbaty w przełyku. Tak jakby przełyk na chwilę się ścisnął. I puścił.
Nie mam uczucia ściskania w gardle na stałe.
-
Tez to mialam. Pomagaly mi tabletki na gardlo do sania.albo zwykle landrynki.Goraca herbata tez jest dobraLusi16 pisze:Ja mam tak że praktycznie prawie przez cały czas czuje jakbym coś miała w gardle. Jakąś gule czy coś. Jak przelykam to właśnie mam takie wrażenie jakbym coś tam miała.