cześć. Od jakiegos czasu duzo pracuje nie wiem czy nie wziąłem na siebie za dużo ale im więcej pracuje tym się lepiej czuje. niestety dziś wolne A pogoda okropna jakaś depresyjna, czuje się jakoś dziwnie boję się uczucia zdolowania A w dodatku miałem sen że mam ostrą depresję...
odrzucam jakieś myśli natrętne jest coraz lepiej ale dziś dostałem takiej mega dziwnej coś w stylu jak to jest że myślę, gdzie te myśli są nie wiem ciężko opisać to dziwne uczucie. Miał ktoś kiedyś takie mega dziwne myśli jakby się nie czuło własnego ciała jakbyś my byli nie "w sobie " ?
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
myśli egzystencjalne i dziwne uczucie
- SibillaMorphine
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie ma w tym nic dziwnego. Bardzo dobrze, że pracujesz ale kiedy przyszedł dzień wolny to nie za bardzo wiedziałeś co ze sobą zrobić, stąd te natręty. Takie myśli to u mnie chleb powszedni także nie musisz się ich obawiać. Dobrze wiesz, że nerwicę i jej wszystkie obawy, czy też objawy trzeba zignorować. Trzymaj się 

Odważny to nie ten, kto się nie boi, ale ten, który wie, że istnieją rzeczy ważniejsze niż strach.