Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Echo serca..Kto miał robione ?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Kto miał robione echo serca i co było napisane pod zastawką trójdzielną i płucną?Jest to dla mnie bardzo ważne..I co lekarz powiedział?
-
Ja miałam ale nawet nie dostałam opisu. Poprostu lekarz powiedział, że jest ok. A co Ci powiedział lekarz?
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
Kiedy już nauczysz się kierować uczucia i myśli na właściwe tory, spokój ducha i fizyczne zdrowie na pewno przyjdą same.
"Pamiętaj, że mamy do czynienia jedynie z myślami, a myśli mogą zostać zmienione. Gdy zmieniamy nasze myślenie, zmieniamy naszą rzeczywistość". Louise L. Hay
-
Mi też że nie mam cech nadciśnienia płucnego (bo z tym poszłam) a mi ciągle duszno 

-
To czemu pytasz co o zastawki? Jak lekarz powiedział, że jest ok to chyba jest.
Zmień nawyki myślowe, a odmienisz swój los!
-
Zastawka trójdzielna ślad
płucna ACT 137s ,(+)
nady możesz napisać
-- 11 marca 2016, o 17:05 --
Lekarz mówił że 90 % os.ma takie zastawki i o tym nie wie..A jakie ma wymiary prawa komora serca/?
płucna ACT 137s ,(+)
nady możesz napisać
-- 11 marca 2016, o 17:05 --
Lekarz mówił że 90 % os.ma takie zastawki i o tym nie wie..A jakie ma wymiary prawa komora serca/?
-
nady - czyli masz zaznaczone że przepływ prawidłowy?
-
cytuje "Lagodna IM 1st., IT 1st., IP 1/2st. Pozostałe przepływy przezzastawkowe prawidłowe". Lekarka mówiła że te nieprawidłowości to niedomykalności zastawek, ale niegrożne. IP trochę większa niż fizjologiczna. Te skróty to nazwy zastawek.