Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwny lęk
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Hej może to głupio zabrzmi ale robiłem zdjęcie xd i nie wychodziło mi no i dość długo chciałem uchwycić taki fajny moment i ... zrobiło mi się aż jakoś niedobrze to przez nerwice czy każdy tak ma ? Teraz się boję że będę robił coś co się powtarza i zwymiotuje czy coś. .. Np sprawdzał testy które są wszystkie takie same xd
Reap what you sow!
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Też tak miałem w nerwicy.
Trzeba nabrać dystansu do swoich oczekiwań względem różnych rzeczy.Jeśli nie jest tak tragicznie, to zaakceptować to, że nie jest idealnie, ale źle też nie jest, to po prostu mimo tego ,że czujemy dyskomfort wziąć to co jest :]
Trzeba nabrać dystansu do swoich oczekiwań względem różnych rzeczy.Jeśli nie jest tak tragicznie, to zaakceptować to, że nie jest idealnie, ale źle też nie jest, to po prostu mimo tego ,że czujemy dyskomfort wziąć to co jest :]