Kochani pomozcie! Juz ktorys raz z kolei mam takie dziwne uczucie....wrazenie ze kreci mi sie w glowie ale zawrotow nie mam, , uczucie jakby było ciasno w głowiw w okolicy czoła, przez to nie moge skupic na niczym wzroku bo az mnie męczy patrzenie.Czasem uczucie jakby ciśnienia w głowie, jak by tam cos falowało, jakby glowa byla pełna I ogolnie takie dziwne uczucie totalnego osłabienia.Mialam to juz kiedys I przechodziło....teraz bardziej sie tym przyjmuje bo juz nie siedze w domu tylko musze byc zwarta I gotowa w pracy.Nic mi nie dolega jak leze I wypoczywam, jak masuje czoło albo gdy wezme orzezwiajacy prysznic...
Dajcie znac czy ktos z was choc raz tak czuł...prosze...
.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
dziwne uczucie w głowie
- michalina22.95
- Zarejestrowany Użytkownik

- Sagem
- Odważny i aktywny forumowicz
i wszystko na temat ,, JAK SKOŃCZYŁAM O TYM MYŚLEĆ TO SIĘ SKOŃCZYŁY,,

Jeżeli ktoś nie kocha Cię tak jakbyś tego chciał, nie oznacza to, że nie kocha Cię on z całego serca i ponad siły.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
Strach boi się odważnych.
Per Aspera Ad Astra - Przez ciernie do gwiazd.
Nigdy nie wiesz jak silny jesteś, dopóki bycie silnym nie stanie się jedynym wyjściem jakie masz.
-
Pewnie większość z nas to miała;-) to książkowy objaw nerwicy. Albo długo trwałego przemęczenia. Porostu kable się przegrzały.RECEPTA- to nie myśleć o tym nie przejmować się i działać pomimo. Oczywiście jakiś relaks też jest wskazany.powodzenia;-)
-
Ten watek znow mi sie powielil I dostaje odpowiedzi na dwa....napisze wam tylko, ze ten objaw jest mega wyczerpujacy ale da rade go zniwelowac....mysle...kolejny, ktory trzeba po prostu przetrwac...
Jesli sie cofasz, to tylko po to zeby wziac rozbieg.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.
Nerwica jest jak nieproszony gosc.
Nie poswiecaj mu uwagi a szybko sobie pojdzie.