Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Być może miałeś jakieś nieciekawe przeżycia, traumę i chcesz to z siebie "wyrzucić"?
Albo nie znalazłeś dla siebie odpowiedniego działu i masz ochotę po prostu napisać o sobie?
Możesz to zrobić właśnie tutaj!
Rozmawiamy tu również o naszych możliwych predyspozycjach do zaburzeń, dorastaniu, dzieciństwie itp.
-
Tymuś
- Zarejestrowany Użytkownik
11 września 2016, o 05:34
Heyka mam do was pytanie, mam nawrót nerwicy lękowej i borykam sie z DD ale jakoś sobie z tym radzę i dzięki waszej pomocy szczególnie niesamowitych adminów jestem pewien że z tego wyjdę i to mam nadzieje niedługo ale do rzeczy - wiem że natrętne myśli to przy nerwicy prawie że standard ale tak sobie słuchając nagrań o natrętnych myślach Divina i Victora trochę sobie myślałem i doszedłem do wniosku że w sumie takie durne myśli podczas np rozmowy z kolegami typu - ty a co by było jakbym teraz przywalił najlepszemu koledze w twarz, albo siedzę sobie u babci i dziadka których kocham ponad życie i nigdy w życiu bym nawet nie pomyślał o tym że odwiedzam ich dla pieniędzy ale w pewnym momencie siedzę sobie i taka kilku sekundowa myśl typu " hahah i tak jestem tu tylko dla kasy " nagle przelatywała mi przez głowę. Wtedy nie miałem nerwicy ani nic takiego i głownie takie myśli to se zlewałem kompletnie ( albo się smiałem bo niektóre były super smieszne, jak np - ty a co jakby wszyscy wokół mnie zaczeli tańczyć jak w bolywood XD ) jak tylko się pojawiły i mówiłem sobie w myślach coś typu ( WTF Brain?? ) i najcześciej od razu przechodziły. I tutaj moje pytanie - czy wy też kiedyś tak mieliście gdy byliście zdrowi, takie durne myśli które normalnie nie mają nic z wami wspólnego tak wam przelatywały czasem przez głowę? czy to ja po prostu od urodzenia miałem jakieś problemy z myślami nad utratą kontroli i innych takich i od urodzenia jestem jakiś "Krzywy" ( aż tak się tego nie boje bo nigdy w życiu nie skrzywdził bym muchy i dobrze o tym wiem ale tak sie po prostu zastanawiam )
P.S. sorry jesli gdzieś brakuje składni i cieżko się to trochę czyta
-
usunietenaprosbe
- Gość
11 września 2016, o 13:17
Miałam masę dziwnych myśli w stanie bez zaburzenia.Zwykle abstrakcje umysłu wielu ludzi tak ma

Norma
Pytasz czy jak byliśmy zdrowi to tak mieliśmy ? Nikt tutaj nie jest chory Ty również nie jesteś chory mamy tylko zaburzone emocje A to nie choroba

.Ja miałam poważnie masę głupich myśli napisalavyn ale trochę głupio

-
Tymuś
- Zarejestrowany Użytkownik
11 września 2016, o 23:09
Oooo dobrze wiedzieć, no to spoko. Dzieki wielkie za odpowiedź

-
gość1
- Gość
12 września 2016, o 07:53
Takie myśli to typowe myśli natrętne. Zdziwiłbys sie jakie glupoty może wymyślać nasza głowa:)
-
usunietenaprosbe
- Gość
12 września 2016, o 12:57
Tymuś pisze:Oooo dobrze wiedzieć, no to spoko. Dzieki wielkie za odpowiedź

Także nic się nie martw ani nie bój .Mózg wymysla różne abstrakcje po prostu czasami wywala błędy jak komputer.Po prostu takie myśli głupie nie sa zgodne z Toba i dlatego są wybite na piedestał bo nadajesz im wartość i się zastanawiasz czy z Tobą coś nie tak ,a jak by bylo coś nie tak to byś tu nie pisał ...a jest wszystko w porządku bo Cię to trochę zmartwiło także luuuuuzik