Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwne stany po mj
-
- Nowy Użytkownik
Siema pisze już 2 raz bo chce sie upewnić co mi jest ogólnie to zapaliłem pierwszy raz zioło był to 21% thc zkittlez haze (oczywiście czysty) wypaliłem troche za dużo jak na pierwszy raz i no złapały mnie lęki zaburzenie czasu suchość w ustach i inne take. Mój problem polega na tym że następnego dnia czułem tak jakby podobne efekty tylko że w mniejszym stopniu przez kilka dni później bylo git mimo że czułem derealizacje i lęki w nocy że ten stan powróci mam tak do teraz tylko że czasami noce są okropne i boje sie iść spać czuje zaburzenie czasu, otępienie, problemy z pamięcią i te lęki. Nie wiem co mi jest myśle że może to być spowodowane tym że upaliłem sie za mocno przeraziła mnie faza a teraz to tylko sam sie nakręcam przez to czuje takie efekty. Może to i być zatrucie ? Im więcej o tym myśle tym jest gorzej bo wtedy cały czas badam to jakie mam odczucia i sie stresuje takie błędne koło. Jak ktoś miał podobnie lub wie co to może być prosze o pomoc