Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dziwne Ciało
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Muszę się poradzić bo już nie wiem.... czy to jest depersona ? Moje ciało jest takie dziwne, jakby mnie uciskalo, było ciężkie jakieś, jak z plasteliny jakbym się zapadała w swoim ciele albo ono po prostu całe dawało co chwile dziwne odczucia, jakby się strony ciała myliły i w ogóle takie poczucie tragicznie siebie że ciężko mi w nim wytrzymać jakbym zaraz miala udusić się .... a z otoczeniem zero połączenia 

Życie jest darem i to od nas zależy jak je poprowadzimy
-
- Odburzony Wolontariusz Forum
Hej ta to depersonalizacja, ciało z plasteliny itp to główne objawy depersonalizacji u wielu osób.
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Ale to nie w dotyku tylko odczucia mam względem ciała dziwne, czuje ze jest moje i normalne ale odczucia na nim mam takie dziwne ... jakby coś z nim się dziwnego działo zapadało w sobie i było niewygodne ... nie da się opisać

Życie jest darem i to od nas zależy jak je poprowadzimy
- ddd
- Odburzony Wolontariusz Forum
Przy depersonalizacji ciało nie tylko w dotyku może być inne i dziwne ale przede wszystkim w poczuciu. To co opisujesz ja również odczuwałem, to naprawdę tylko DD 

(muzyka - my słowianie)
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p
Zaburzeni wiemy jak nerwica na nas działa, wiemy jak DD nam w bani rozpi***ala. To jest taa nerwica i lęk, to jest teen depersony wkręt!
Autor Zordon ;p