Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
eiviss1204
- Odburzony Wolontariusz Forum
2 maja 2017, o 12:15
AnxietyDisorder0 pisze: ↑2 maja 2017, o 12:05
Bardzo dziękuję

Ty również możesz do mnie pisać
No jasne

Obiecaj mi,ze sie postarasz przesluchac tych nagran

jestes mlodziutka dziewczyną i bardzo bym chciala,zebys przylozyla sie do tego z racji ,ze fatalne by bylo jakbys w wieku 19stu lat tracila zycie na takie glupoty,bo w penym sensie to sa glupoty... a czasu nikt ci nie cofnie. Dodam,ze czas biegnie tak szybko,ze ja jeszcze pamietam jka bylam w Twoim wieku i nagle okazuje sie,ze niebawem bede przed 30stka. Napisz mi na pw jak matura czy piszesz w tym roku

Szukasz dobrych naturalnych kosmetyków? Lub masz jakiś problem skórny?
A może potrzebujesz kremu z magnezem, na zmęczoną skórę i zarazem duszę?
Daj sobie prawo do relaksu i bycia coraz piękniejszą!
Pozwól sobie doradzić i zgłoś się do mnie :)
-
magia83
- Odważny i aktywny forumowicz
5 maja 2017, o 07:07
Czesc mam te same problemy z głową więc nie jesteś jedyną ,zaliczyłam już 5 neurologow i nic . Raz jest lepiej A raz gorzej
<okey>