Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Dzień dobry wieczór
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Nie do końca wiem jak zacząć... ostatnio raczej prokrastynuję, żeby zabić czas oglądam anime i seriale. Jak uda mi się przeczytać jakąś książkę to znaczy, że zrobiłam coś konstruktywnego. Nie wiem w sumie czy bardziej mi doskwiera borderline czy depresja, ale wszystko jest takie bez sensu. Kompletnie nie radzę sobie z samotnością, więc... oto jestem.
Podobno nie ma ludzi zdrowych, są tylko ci niezdiagnozowani. Koniec końców, wszyscy jesteśmy trochę szaleni! #borderlina
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Witaj, miło, że do nas dołączyłaś. Może forum nie tylko pozwoli zabić czas, ale i rozprawić się z zaburzeniami? Dużo siły 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
Dzięki
Myślę, że w byciu na forum chodzi bardziej o towarzystwo i zrozumienie, którego często brakuje w naszym realnym świecie..

Podobno nie ma ludzi zdrowych, są tylko ci niezdiagnozowani. Koniec końców, wszyscy jesteśmy trochę szaleni! #borderlina
- Sky22
Co prawda na forum jestem od niedawna,ale gwarantuję ,że znajdziesz tu ludzi którzy Cię zrozumieją i będą wspierać
Ja myślałam ,że jestem ewenementem z różnymi problemami i że nigdy nikt mnie nie zrozumie,ale będąc tu i czytając masę postów zauważyłam,że jednak nie jestem w tym wszystkim sama 
''Często usiłujemy ukryć nasze uczucia przed tymi, którzy powinni je poznać"
-
Tak, tak się właśnie pocieszałam,czytając książki o zaburzeniach że inni mają podobnie i mierzą się z tym samym. Ale to jednak nie zastąpi kontaktu z drugim człowiekiem jak tutaj chociażby 

-
Na mojej półce leżą praktycznie same psychologiczne lektury i byłam już na tylu terapiach, że chyba już niczego nowego się nie dowiem, ale dzięki wielkie za wskazówkę
Tak to jest jak człowiek boi się wyjść z domu i ma za dużo czasu, jeszcze jakiś czas temu czytałam jedną pozycje dziennie... teraz raczej śpię do południa i stawiam na tv byleby się odmóżdżyć

-
mam dokładnie tak samoNanaliii pisze: ↑18 kwietnia 2019, o 13:23Na mojej półce leżą praktycznie same psychologiczne lektury i byłam już na tylu terapiach, że chyba już niczego nowego się nie dowiem, ale dzięki wielkie za wskazówkęTak to jest jak człowiek boi się wyjść z domu i ma za dużo czasu, jeszcze jakiś czas temu czytałam jedną pozycje dziennie... teraz raczej śpię do południa i stawiam na tv byleby się odmóżdżyć
-
Mogę powiedzieć tyle że materiały na forum przewyższają informacjami książki i konkretnym wysłuszczneiem problemu. Szczególnie o mechanizmach materia-zaburzenia-kowe-nerwica-depresja-rozwoj.htmlNanaliii pisze: ↑18 kwietnia 2019, o 13:23Na mojej półce leżą praktycznie same psychologiczne lektury i byłam już na tylu terapiach, że chyba już niczego nowego się nie dowiem, ale dzięki wielkie za wskazówkęTak to jest jak człowiek boi się wyjść z domu i ma za dużo czasu, jeszcze jakiś czas temu czytałam jedną pozycje dziennie... teraz raczej śpię do południa i stawiam na tv byleby się odmóżdżyć