Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Co dziś zrobiłeś dla siebie?
- Ciasteczko
- Administrator
- katarzynka
- Dyżurny na forum Odważny VIP
Byłam na mszy o uzdrowienie, dużo lżej
Spotkałam się z przyjaciółką, poszłam na zakupy i kupiłam nową bieliznę 

jeśli życie sprawia, że nie możesz ustać, uklęknij.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
nie mów Bogu, że masz wielki problem. powiedz swojemu problemowi, że masz wielkiego Boga.
-
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
-
Daj zdjecie bieliznykatarzynka pisze: ↑2 maja 2017, o 22:22Byłam na mszy o uzdrowienie, dużo lżejSpotkałam się z przyjaciółką, poszłam na zakupy i kupiłam nową bieliznę
![]()

Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
- katarzynka
Aga, nie będę deprawować tutajHalina pisze: ↑3 maja 2017, o 12:45Daj zdjecie bieliznykatarzynka pisze: ↑2 maja 2017, o 22:22Byłam na mszy o uzdrowienie, dużo lżejSpotkałam się z przyjaciółką, poszłam na zakupy i kupiłam nową bieliznę
![]()
![]()
![]()

-
- Gość
A ja dzisiaj się spięłam i piszę prac magisterską:) Piszę min o sensie życia. A do tego rano byłam na terapii mimo, że dziś święto. Przestawiłam budzik o 30 minut:) A to nie koniec dnia.
Halinko ten kotek jest cudowny!!!
-
Hej kochaniutka, jak dawno ciebie nie bylo, napisze jak sobie radzisz, ciesze sie, ze zaczelas piszc prace. Daj znac czesciej o sobiejaktoktojakja pisze: ↑3 maja 2017, o 13:45A ja dzisiaj się spięłam i piszę prac magisterską:) Piszę min o sensie życia. A do tego rano byłam na terapii mimo, że dziś święto. Przestawiłam budzik o 30 minut:) A to nie koniec dnia.
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)
-
katarzynka pisze: ↑3 maja 2017, o 13:09Aga, nie będę deprawować tutajHalina pisze: ↑3 maja 2017, o 12:45Daj zdjecie bieliznykatarzynka pisze: ↑2 maja 2017, o 22:22Byłam na mszy o uzdrowienie, dużo lżejSpotkałam się z przyjaciółką, poszłam na zakupy i kupiłam nową bieliznę
![]()
![]()
![]()
Ale jak to mówią, pieniądze szczęścia nie dają - dopiero zakupy
![]()

-
- katarzynka
Wstałam z łóżka po 15 minutach od dźwięku budzika! Brawo ja, bo zawsze zajmuje mi to koło godziny!