Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
błądzenie z objawem śniegu optycznego
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Siemanko, ostatnio mam dziwną sytuacje . Zacząłem rozkminiać skąd wziął mi się śnieg optyczny, bo nie moge sobie tego na swój sposób wytłumaczyć. Pojawiło mi się to po jakiś paru tygodniach brania asertinu obudziłem się w nocy a tu nagle śnieg optyczny, dodam że wcześniej wypytywałem chyba na wszystkich mozliwych forach o to czy każdy w nerwicy musi mieć śnieg optyczny, a więc po nocy wstałem i śniegu chyba nie było bo nie zauważałem, w ten sam dzień pojechałem do Rzeszowa zdałem prawo jazdy, a więc trzeba było to opić i od następnego dnia na kacu cały czas mam ten objaw , pytanie jest takie czy to powstało przez asertin, przez nakręcanie się na forach? czy przez alkohol pomieszany z asertinem? choć z tego co wiem sertralina nie reaguje z alkoholem? boje się że zaszła jakaś reakcja? pomoże mi ktoś sensownie sobie to wytłumaczyć? będzie mi lżej do tego podejść , dzięki wielkie 

- schanis22
Patrol1995 . Wielkie gratulacje zdania prawa jazdy . Taki śnieg to również objaw nerwicy i może pojawić się tak po prostu jako jeden z jej objawów .
W zdrowym ciele zdrowy duch , zdrowa głowa zdrowy brzuch.
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
Nerwica jest małą ściemniarą francą , wróblicą cwaniarą . Plącze nam nogi i mówi idż ! Wkręceni w zgubną nić .
Świata nie naprawisz - napraw siebie .
-
- Odburzony i pomocny użytkownik
To objaw mocnego stresu spowodowanego tkwieniem w błędnym kole lękowym czyli nerwicy. W dodatku tkwisz w analizie i rozkminiasz czy to po alkoholu czy rutinoscorbinie. Co Ci z ustaleniu pochodzenia skoro już to masz? Jest więc zaakceptuj to. Nie pij, jak możesz to też nie pal, nie szukaj nowych chorób, nie traktuj każdego objawu z osobna, odżywiaj się zdrowo, zacznij w końcu wychodzić poza te lęki i daj się organizmowi zregenerować, to zobaczysz że DD zacznie schodzić.
Jak szukać objawów bez nakręcania się -> http://www.zaburzeni.pl/viewtopic.php?p=100011#p100011
-
Snieg optyczny to norma, nie zwracaj na niego uwagi, zaakceptuj, mi wraca bardzo czesto ale nie mysle o nim i odchodzi bardzo szybko 

-
Od analizowania, sprobuj w czasie tego objawu czyms zajac mysli a zobaczysz ze zniknie w ciagu paru minut a nawet sekund 

-
Ja nie moge czlowieku. Doszukujesz sie chorob, zaraz zaczniesz sobie wmawiać ze leki i alko uszkodzily ci mozg. Ja tak miałem bo w dd ktore mam po maryśce dowiedziałem sie ze mam śnieg optyczny i wmówiłem sobie że pogorszyło się bo dostałem HPPD czy jakoś chemia mi sie zmieniła w mózgu. I tak nakręcałem depersonalizacje. Cóż, człowiek uczy sie na blędach