Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
-
takadziewczyna
- Zarejestrowany Użytkownik
24 grudnia 2016, o 00:54
Zwykle gdy się tu pojawiam to wtedy kiedy jest u mnie na prawdę źle. Zaczynam wtedy post od jakiegoś ,,ratunku,pomocy"czy podobnego przerprzerazonego zwrotu Ale nie tym razem. Dziś chce się po prostu przywitać i złożyć wam najlepsze życzenia z okazji świąt. Wszystkiego najlepszego dla Was. Zaslugujecie na to jak nikt inny. Życzę wam dużo spokoju,dobrych dni i odzyskania dawnego życia: ). Chce też podzielić się z wami dobrymi nowinkami. U mnie ostatnio lepiej. W glowie jakby jaśniej ,jakby powoli się tam układało.dd albo niewielkie albo ogóle go nie ma

nie wiem ile już trwa ta poprawa Ale daje mi ona takiego kopa do dalszego działania. Już dawno chciałam tu do Was napisać ale jakoś się nie składało. W sumie uświadomiłam sobie ze pisze tu do Was zawsze gdy jestem na dnie i wy mi pomaganie.i to nie jest uczciwe ze gdy jest normalnie czy dobrze to o Was zapominam. Doszło do mnie ze to głupie ze to miejsce kojarzy mi sie negatywnie. Wiadomo kojarzy mi się z nerwica Ale teraz do mnie dopiero dociera ze powinno kojarzyć mi sie też z pomocą i masa świetnych ludzi. Czuje sie teraz troche tak jakby spadły mi klapki z oczu i widziała niektóre rzeczy po prostu z innej strony

myślę że to kolejny krok do całkowitego odburzenia. Wiem że nie lubicie długich postów Ale może komuś jednak uda sie bo przeczytać. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i wesołych świąt nerwuski

-
Halina
- Hardcorowy "Ryzykant" Forum
25 grudnia 2016, o 21:49
takadziewczyna pisze:Zwykle gdy się tu pojawiam to wtedy kiedy jest u mnie na prawdę źle. Zaczynam wtedy post od jakiegoś ,,ratunku,pomocy"czy podobnego przerprzerazonego zwrotu Ale nie tym razem. Dziś chce się po prostu przywitać i złożyć wam najlepsze życzenia z okazji świąt. Wszystkiego najlepszego dla Was. Zaslugujecie na to jak nikt inny. Życzę wam dużo spokoju,dobrych dni i odzyskania dawnego życia: ). Chce też podzielić się z wami dobrymi nowinkami. U mnie ostatnio lepiej. W glowie jakby jaśniej ,jakby powoli się tam układało.dd albo niewielkie albo ogóle go nie ma

nie wiem ile już trwa ta poprawa Ale daje mi ona takiego kopa do dalszego działania. Już dawno chciałam tu do Was napisać ale jakoś się nie składało. W sumie uświadomiłam sobie ze pisze tu do Was zawsze gdy jestem na dnie i wy mi pomaganie.i to nie jest uczciwe ze gdy jest normalnie czy dobrze to o Was zapominam. Doszło do mnie ze to głupie ze to miejsce kojarzy mi sie negatywnie. Wiadomo kojarzy mi się z nerwica Ale teraz do mnie dopiero dociera ze powinno kojarzyć mi sie też z pomocą i masa świetnych ludzi. Czuje sie teraz troche tak jakby spadły mi klapki z oczu i widziała niektóre rzeczy po prostu z innej strony

myślę że to kolejny krok do całkowitego odburzenia. Wiem że nie lubicie długich postów Ale może komuś jednak uda sie bo przeczytać. Jeszcze raz wszystkiego dobrego i wesołych świąt nerwuski

bardzo sie ciesze i gratuluje poprawy !
Czekasz aż poczujesz się lepiej by zacząć żyć, zacznij żyć, by poczuć się lepiej (Ciasteczko)