Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Depakina kwetaplex pregabalina

Tutaj wpisujemy nasze wrażenia i odczucia odnośnie leków jakie zostały nam przepisane przez lekarza.
Leki antydepresyjne, benzodiazepiny, neuroleptyki, (SSRI, SNRI) itp.
Opisujemy efekty działania danego leku oraz ewentualne objawy uboczne.
Możesz dopisać się do istniejącego tematu lub stworzyć swój własny.
ODPOWIEDZ
Norbert148
Nowy Użytkownik

17 marca 2025, o 22:41

Witam
Mam pytanie odnośnie głównie depakiny
Czy ktoś z was zażywał na stany lękowe
Mój lekarz dopisał mi do wcześniejszych leków (pregabalina kwetaplex i na noc mirtor) depakine ze względu na bardzo nasilone stany lękowe zrezygnowaliśmy narazie z SSRI snri ponieważ nie dałbym rady przy moim stanie tego brać nadmienie niemoge zażywać BZD że względu na uzależnienie brałem na swoją nerwicę kilka ładnych lat tranxen i bardzo ciężko przeszedłem detoksykację
Depakina nie powiem działa w pewnym stopniu ale bardzo krótko lekarz zalecił mi przyjmować depakine co 4-5 h żeby mniej więcej utrzymać jednakowe stężenie leku
Ale moje pytanie jest takie czy ktoś zażywał depakine na stany lękowe i czy ten lek się jakoś rozkręci, lęki z czasem zaczną malec czy to błędne koło w internecie niema wzmianki o depakine na stany lękowe jedynie padaczka i Chad niby stabilizator nastroju
Pregabalina na początku pomogła w pewnym stopniu ale od jakiegoś czasu nie radziła już sobie z moimi lękami wspomagałem się hydroksyzyna ale to działało na godzinę a potem jeszcze większy lek więc daliśmy sobie z nią spokój
ODPOWIEDZ