Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

CZzy to od napięcia ?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AdamGdzies
Zarejestrowany Użytkownik

1 grudnia 2017, o 21:04

Mam taki problem, głaszczę mnie tak ciągle w podbrzuszu, tak jakbym był przed egzaminem lub jakbym miał motyle w brzuchu, coś jak łaskotanie - strasznie mnie to wku***a, czasem wręcz z podburza rozlewa się na krocze ( tak też mnie tam głaszczę). Strasznie to irytujące, zastanawiam się czy to adrenalina czy od napięcia ? Może ktoś miał podobnie i się wypowie.
znerwicowana_ja
Zarejestrowany Użytkownik

5 grudnia 2017, o 15:14

AdamGdzies pisze:
1 grudnia 2017, o 21:04
Mam taki problem, głaszczę mnie tak ciągle w podbrzuszu, tak jakbym był przed egzaminem lub jakbym miał motyle w brzuchu, coś jak łaskotanie - strasznie mnie to wku***a, czasem wręcz z podburza rozlewa się na krocze ( tak też mnie tam głaszczę). Strasznie to irytujące, zastanawiam się czy to adrenalina czy od napięcia ? Może ktoś miał podobnie i się wypowie.
Ja mam czasem 😕 tzn w brzuchu mniej ale nizej owszem 😉 tylko ze to u mnie bardziej jakies mrowienia drętwienie i w posladkach i jakby wewnatrz w kroku ,zwlaszcza jak siedze mam wrażenie ze mi dretwieje moja "muszelka" 😉mysle ze to parestezje nic wiecej.chociaż ja mam dyskopatie odcinka lędziwowego i u mnie to moze byc jakis ucisk na nerwy, cholera wie .aczkolwiek wczesniej tak nie mialam dopiero jak sie nerwica aktywowala.aaa i mam tez np tak ze niby mnie swedzi jakiś punkt na ciele ale jakby nie moge dobrze tego miejsca zlokalizować.niby sie drapie tam gdzie mnie mrowi a jakby musi minąć chwila zanim natrafie na TEN konkretny punkt.starsznie mnie to wkurza 😠
"Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi, jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego, kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy".
Jim Morrison
ODPOWIEDZ