Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy warto jest robić diagnoze psychologiczną?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Znam to uczucie – takie „coś jest, ale może to tylko przesada z mojej strony”. U mnie to trwało długo, aż w końcu poszłam na diagnozę i dopiero wtedy zobaczyłam, że to nie chodzi o to, jak bardzo coś jest „poważne”, tylko o to, żeby wreszcie lepiej siebie zrozumieć. Czasem to, co nam się wydaje drobne, może mieć głębsze źródło, którego sami nie rozgryziemy. Diagnoza nie oznacza od razu żadnej etykiety, tylko daje narzędzia i informacje. To bardziej rozmowa i analiza niż surowy test. Jeśli chcesz zobaczyć, jak to wygląda bez naciskania na „terapię od zaraz”, to zobacz sobie opis na stronie https://olgarymkiewicz.pl/oferta/diagno ... ologiczna/. Jest konkretnie i bez dramatyzowania – po prostu pomoc w zrozumieniu siebie.