Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
czy to tylko złudzenie optyczne?
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Dziś oglądałam program informacyjny i przez chwilę wydawało mi się że na pasku jest napisane coś innego niż naprawdę.....Czy to tylko błędne przeczytanie, złudzenie optyczne...? Boję się że już halucynacja....
- Kodi
Cześć Magda.
Ja od wielu lat zmagam się z nerwicą natręctw i według mnie nie jest to coś niezwykłego.
W czasie trwania zaburzeń lękowych układ nerwowy jest przeciążony.
Wtedy zmysły człowieka mogą dawać pewne objawy takie jak np. przewidzenia, przesłyszenia.
Mogło być też tak, że w twojej wyobraźni pojawiła się myśl, obraz myślowy na ułamek sekundy, gdzie była jakaś wiadomość na tym pasku,
a potem skupiłaś się z powrotem na programie w tv, a tam wiadomość na pasku była inna niż ta w obrazie myślowym (chyba dobrze to wytłumaczyłem
).
Nie przejmuj się takimi drobiazgami
.
Ja od wielu lat zmagam się z nerwicą natręctw i według mnie nie jest to coś niezwykłego.
W czasie trwania zaburzeń lękowych układ nerwowy jest przeciążony.
Wtedy zmysły człowieka mogą dawać pewne objawy takie jak np. przewidzenia, przesłyszenia.
Mogło być też tak, że w twojej wyobraźni pojawiła się myśl, obraz myślowy na ułamek sekundy, gdzie była jakaś wiadomość na tym pasku,
a potem skupiłaś się z powrotem na programie w tv, a tam wiadomość na pasku była inna niż ta w obrazie myślowym (chyba dobrze to wytłumaczyłem

Nie przejmuj się takimi drobiazgami

-
- Dyżurny na forum Odważny VIP
A ja dziś rano na złamanie karku leciałam prosto z ciepłego łózka otworzyć drzwi kurierowi DHL ( jak myślałam ) a tam tylko deszcz bo dzwonek był jedynie w mojej głowie.
Wyluzuj takie rzeczy się zdarzają

https://www.czlowiekczujacy.pl
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
Niestety nie jestem w stanie odpowiadać na wszystkie wiadomości na priv, dlatego zrobiłam bloga.
-
Ja jak byłem już zmęczony nerwicą, to przykładowo podczas jazdy autem potrafiłem troszkę zwalniać, albo wpatrywać się, czy ktoś nie idzie drogą, a jak podjechałem bliżej, to okazywało się, że to tylko krzak. Po prostu wyluzuj, przeciążony umysł potrafi wymyślać sobie nowe rzeczy, więc nie jest, to nic dziwnego. Większość chyba osób z przeciążonym układem i zmęczeniem, mają jakieś takie zwidy. Nie wkręcaj się w to, od razu tłumacz sobie, że to kolejna zagrywka nerwicowa.