Temu nie chce pchać się w związek będę kula u nogi.
Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy tylko ja odczuwam coś takiego? (HOCD)
-
- Gość
Nie wiem, czy będziesz kulą u nogi, ale napewno sam szukasz sobie takich kul, co by je do nogi przytwierdzić
-
- Gość
Podniesiesz pewność siebie jak będąc w Anglii będziesz znał angielski, przestaniesz pożyczać, odłożysz coś i zrobisz prawko, kupisz sobie samochód... Atrybuty faceta
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam, dawno mnie tu nie było..moje HOCD jest słabsze i radzę sobie w miarę ok, ale meczy mnie to „sztuczne podniecenie”…wiem, że jestem hetero, interesują mnie tylko mężczyźni, ale nadal mam strach i panikę jak zobaczę kawałek kobiecego ciała
♀️ ze strachu i paniki nagle robi się wrażenie dziwnego uczucia tam na dole mimo, że kompletnie mnie to nie interesuje..tak mi się to zakodowało w głowie. Oczywiście są momenty kiedy o tym zapomnę i tego uczucia nie ma. Ale zazwyczaj jednak jest widok obraz po czym następuje stres panika, że poczuje to „sztuczne podniecenie” i ono sie zaraz pojawia…jak z tego wyjść bo to męczące
Najbardziej męczy w dni pełne stresu :/
Najbardziej męczy w dni pełne stresu :/