Dodam jeszcze, że mój psychiatra ma tytuł doktora i same pozytywne opinie na znanymlekarzu, co też skusiło mnie na wizytę u niego.
DziałamChuckiexO pisze: ↑23 sierpnia 2018, o 17:53Leki nie działają już tak wcześniej i masz nawroty, nie rozumiem czemu chcesz ciągnąć te leki, które długo już nie podzialaja skoro musisz co jakiś czas zwiększać ich dawkę. Moim zdaniem zamiast zwiększać dawki to lepiej zacząć działać. No ale jak już chcesz zwiększyć dawki, to myślę że możesz tylko poinformuj o tym psychiatra,![]()
Niektóre leki antydepresyjne mogą nasilać myśli samobójcze,dlatego trzeba być tutaj bardzo ostrożnym.Wbrew temu,co napisała Tapurka,20 mg paroksetyny to wcale nie jest malutka dawka.Możesz spróbować zwiększyć do 30 mg,ale najlepiej konsultuj to wszystko ze specjalistą.myja pisze: ↑24 sierpnia 2018, o 16:17DziałamChuckiexO pisze: ↑23 sierpnia 2018, o 17:53Leki nie działają już tak wcześniej i masz nawroty, nie rozumiem czemu chcesz ciągnąć te leki, które długo już nie podzialaja skoro musisz co jakiś czas zwiększać ich dawkę. Moim zdaniem zamiast zwiększać dawki to lepiej zacząć działać. No ale jak już chcesz zwiększyć dawki, to myślę że możesz tylko poinformuj o tym psychiatra,![]()
Chodzę na terapię, czytam książki, forum, wdrażam to wszystko w życie i to pomaga. Ale nie wystarczająco, dlatego myślę o zwiększeniu dawki. Wiem, że trzeba czasu, ale czasem ciężko trwać kiedy stale ma się myśli samobójcze. Wszystko to napisałam przecież w poście.