Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?

Czy pokarm może dostać się do dróg oddechowych bez rekacji?

Forum poświęcone: nerwicy lękowej, atakom paniki, agorafobii, hipochondrii (wkręcaniu sobie chorób), strach przed "czymś tam" i ogólnie stanom lękowym np. lęk wolnopłynący.
Możesz dopisać się do istniejącego już tematu lub po prostu stworzyć nowy.
Tutaj umieszczamy swoje objawy, historie, przeżycia. Dzielimy się doświadczeniami i jednocześnie znajdując ulgę dajemy innym pocieszenie oraz swego rodzaju ulgę, że nie są sami.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
5aiL w1th M3
Zarejestrowany Użytkownik

14 sierpnia 2015, o 16:14

Tak po prostu tam wpaść może? Np. do płuc, oskrzeli. Bo często z tym schizuję... Wybaczcie, że to mój kolejny temat tutaj, ale jak mi wytłumaczycie, to będzie mi lżej..
Awatar użytkownika
Ciasteczko
Administrator

14 sierpnia 2015, o 21:29

To byłoby niezgodne z działaniem instynktu samozachowawczego i reakcji obronnych organizmu! ;)
Odburzanie, to proces - wstajesz, upadasz, wstajesz, upadasz... ale upierasz się, że idziesz do przodu.
Każdy ma tę moc. Nie odkładaj życia na później. Nigdy. :hercio:
Awatar użytkownika
zdravko
Zarejestrowany Użytkownik

15 sierpnia 2015, o 10:16

Dostać się może (zadławienie), ale reakcja jest gwałtowna, czyli zostać tam nie może, często mi wlatuje woda, ślina, już tak mam i jakoś nie przejmuje się tym za bardzo.
Awatar użytkownika
dankan
Odburzony i pomocny użytkownik

15 sierpnia 2015, o 13:59

No wlasnie wpasc moze ale nie tak zebys nie wiedzial :D odkrztusza sie to przeciez zaraz :)
Najlepsza instrukcja pozbycia sie nerwicy plus inne wpisy ludzi z forum
moja-historia-plus-moje-odburzanie-t5194.html#p49014

spis-tresci-autorami-t4728.html
ODPOWIEDZ