Ogłoszenia:
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
1. Nowi użytkownicy, którzy nie przekroczą progu 30 napisanych postów, mają zablokowaną możliwość wstawiania linków do wszelakich komentarzy.
2. Usuwanie konta na forum - zobacz tutaj: jak usunąć konto?
Czy to normalne? Proszę niech ktoś mi wyjaśni...
-
- Zarejestrowany Użytkownik
Witam... od jakiegoś czasu czuję się fizycznie wykończony... tak jakbym na nic nie miał sił nawet na oddychanie... spac mi się chce i to jest męczące nic nie robię a tutaj zmęczony fizycznie.... jak sobie pomóc? Kiedy to minie? Przecież na lęki już nie reaguje... ostatnio robiłem badania na cukrzuce wszystko i bylo ok....
-
czyli co mam jescze robić? nie mam sił nie reaguje a jeszcze do tego czuje się tak masakrycznie słabo.... niech ktoś pomoże
-- 26 marca 2015, o 19:41 --
dodam jeszcze że jak myślę nad tymi wszystkimi objawami itp to czuje sie jakbym umieral.. tak w zaldku jakos mi dziwnie i czuje sie zmeczony wtedy bardziej...
-- 26 marca 2015, o 19:41 --
dodam jeszcze że jak myślę nad tymi wszystkimi objawami itp to czuje sie jakbym umieral.. tak w zaldku jakos mi dziwnie i czuje sie zmeczony wtedy bardziej...
-
Alone z tego co wiem i pamiętam to miałe ś stany depresyjne..., Zapoznałeś się z nagraniami? Ale dokładnie a nie byle jak? Tam o tym mówią, działać mimo wszystko. Odżywiasz się zdrowo? Robiłeś badania morfologia, badałeś serce tarczyce? Masz nerwice lekową?
-
Neriwce lekowa stwierdzilem sam sobie po paleniu ponieważ miałem ataki serca, bałem się o swoje życie a teraz czuje się wykończony i do tego te niby stany depresyjne... smutnośc i wgl z resztą już sam nie wiem co mi jest i może to też potęguje jakoś to...taciakowa90 pisze:Alone z tego co wiem i pamiętam to miałe ś stany depresyjne..., Zapoznałeś się z nagraniami? Ale dokładnie a nie byle jak? Tam o tym mówią, działać mimo wszystko. Odżywiasz się zdrowo? Robiłeś badania morfologia, badałeś serce tarczyce? Masz nerwice lekową?
-- 26 marca 2015, o 19:45 --
Neriwce lekowa stwierdzilem sam sobie po paleniu ponieważ miałem ataki serca, bałem się o swoje życie a teraz czuje się wykończony i do tego te niby stany depresyjne... smutnośc i wgl z resztą już sam nie wiem co mi jest i może to też potęguje jakoś to...taciakowa90 pisze:Alone z tego co wiem i pamiętam to miałe ś stany depresyjne..., Zapoznałeś się z nagraniami? Ale dokładnie a nie byle jak? Tam o tym mówią, działać mimo wszystko. Odżywiasz się zdrowo? Robiłeś badania morfologia, badałeś serce tarczyce? Masz nerwice lekową?
-- 26 marca 2015, o 19:45 --